Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, noi detalii din anchetă: "Situația e alta și e gravă"

Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, noi detalii din anchetă:
Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, noi detalii din anchetă: "Situația e alta și e gravă"

Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu, a oferit detalii incredibile despre moartea regretatului creator de modă.

Pentru prima oară de la moartea lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol a făcut o serie de dezvăluiri incredibile. Ce s-a întâmplat, de fapt, în apartamentul designerului, imediat după moartea acestuia?

Laura Vicol, avocata familiei Ciobanu, noi detalii din anchetă: "Situația e alta și e gravă"

„Încă mă doare să vorbesc despre așa ceva. Eu i-am fost întâi prieten, apoi avocat. Am acceptat să vin pentru că sunt o grămadă de speculații, care, din punctul meu de vedere, trebuie lămurite.

Lucrurile au luat-o razna în ultimul timp.(...) Oameni au fost arătați cu degetul din motive nejustificate, spun eu”, a explicat Laura Vicol, avocata familiei lui Răzvan Ciobanu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Toată lumea a sărit pe părinții lui Răzvan și i-au călcat în picioare pentru că și-au permis să se ducă la apartamentul lui Răzvan.

Vreau să lămuresc și acest lucru. În acea dimineață nenorocită, când am aflat, primul meu telefon a fost către mama lui Răzvan, care urla și plângea la telefon. Sunt niște părinți distruși. Nu există cuvinte care să descrie tragedia prin care trece această familie.(...)

Am sunat la morgă, mi s-a spus că trupul nu a ajuns, că urmează să fie adus și că nu am ce să caut acolo.

I-am rugat pe părinții lui să se ducă la apartamentul lui, să îmi aducă haine ca să am cu ce să-l îmbrac. Toate lucrurile astea au fost făcute într-o durere incredibilă, care nu poate fi descrisă în cuvinte.(...) Au ajuns părinții în apartament. Apartamentul era devastat. Cred că am vorbit de 250 de ori cu mama lui Răzvan în acea zi. Îmi era teamă, voiam să mă asigur că ajung întregi la București.(...)
Tatăl lui are probleme mari de sănătate”,
a adăugat Laura Vicol.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andreea Marin, schimbare radicală de look! Vedeta s-a făcut blondă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies