Laura Vicol, dezvăluire cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu: „Este frumos, l-am îmbrăcat cu...”

Laura Vicol, dezvăluire cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu: „Este frumos, l-am îmbrăcat cu...”
Laura Vicol, dezvăluire cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu: „Este frumos, l-am îmbrăcat cu...”

Laura Vicol, prietena lui Răzvan Ciobanu a vorbit despre înmormântarea designerului, dar și despre cum a fost îmbrăcat acesta.

Laura Vicol, prietena apropiată a lui Răzvan Ciobanu, a făcut o declarație emoționantă despre acesta, la două zile de când acesta și-a pierdut viața într-un cumplit accident de mașină.

Citeste si: Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Aceasta a dezvăluit detalii emoționante despre cel cu care a fost ani de zile prietenă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru că se așteaptă ca multă lume să meargă să îl vadă la capelă, aceasta a dezvăluit că sicriul lui Răzvan va rămâne închis.

„Eu l-am văzut, am apucat să îl pup. Este frumos, l-am îmbrăcat cu hainele lui preferate, este foarte frumos.

Era foarte mândru că slăbise atât de mult și este foarte frumos”, a declarat emoționată Laura Vicol, care a anunțat că cei care doresc să își ia rămas-bun de la Răzvan Ciobanu o pot face la Capela Cimitirului Progresul din Capitală, acolo unde a fost depus încă de ieri.

Potrivit unor surse din anchetă, Răzvan Ciobanu ar fi suferit pe lângă traumatismul cranio-cerebral şi ruptura unor organe interne.

Citeşte continuarea pe wowbiz.ro.

M.V.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies