Laura Zapata a ajuns pe mana medicilor esteticieni din Romania! Ce interventie si-a facut celebra actrita – Foto

Laura Zapata a ajuns pe mana medicilor esteticieni din Romania! Ce interventie si-a facut celebra actrita – Foto
Laura Zapata a ajuns pe mana medicilor esteticieni din Romania! Ce interventie si-a facut celebra actrita – Foto

Laura Zapata, celebra actrita de telenovele ajunsa in Romania pentru a doua oara, si-a dorit sa mearga la medicul estetician pentru o terapie de infrumusetare.

Laura Zapata a ales o procedura de lifting facial cu radiatii infrarosii.

“Rezultatele au fost vizibile imediat, iar tenul meu arata de parca am suferit o interventie chirurgicala. D-na dr. Nicoleta Ferariu mi-a recomandat procedura Skin Tyte atat pentru fata cat si pentru gat. Mi-a explicat ca acest tratament non-invaziv imbunatateste tonusul pielii, actionand asupra ridurilor si laxitatii pielii. A fost o procedura  nedureroasa, cu un rezultat spectaculos”, a marturisit incantata Laura Zapata.

Medicii Nicoleta Ferariu si Khalid Al-Falah au avut grija ca sora Thaliei sa beneficieze de tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood, explicandu-i pas cu pas fiecare etapa a terapiei.

“Procedura Skin Tyte utilizeaza radiatii infrarosii care ajung in dermul profund unde produc incalzirea acestuia, urmata de coagularea partiala si contractia colagenului. Imbunatateste laxitatea pielii prin remodelarea colagenului dermal.

Prin aplicarea acestor unde luminoase se initiaza un proces natural de regenerare prin care se creeaza o noua retea de fibre de colagen care confera pielii o noua fermitate”, a declarat dr. Khalid Al-Falah.
 



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Anda Adam, etalon de eleganță și stil! Imagini spectaculoase de la nunta artistei cu Yosif Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...


Cookies