Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit după 11 ani de relație! Care a fost motivul separării

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit
Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit

Cei doi actori, cunoscuți pentru rolurile principale în celebrul show TV „Parenthood”, din perioada 2010 - 2015, au decis să pună capăt relației, după mai bine de 10 ani împreună.

Lauren Graham și Peter Krause, cunoscuți pentru rolurile principale în serialul TV „Parenthood”, au decis să pună capăt relației, după mai bine de 10 ani împreună. Cei doi s-au separat în secret anul trecut, însă abia acum au apărut și primele declarații în acest sens. O sursă din anturajul celor doi a confirmat, pentru People, faptul că actorii „au încheiat în liniște relația anul trecut”.

Citeste si: Johnny Knoxville și Naomi Nelson divorțează după 12 ani de căsnicie! Cine a câștigat custodia celor doi copii

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit
Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit după 11 ani de relație!

Lauren Graham și Peter Krause s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare, în anul 1995, dar și-au oficializat relația după ce au primit rolurile principale în serialul TV „Parenthood”. Cei doi au jucat personajele fraților Adam și Sarah Braverman – roluri prezente în șase sezoane ale serialului, mai exact din 2010 și până în 2015.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Cred că ne-am plăcut, dar m-a rugat să merg la el acasă să joc un joc de societate – și exact asta am ajuns să facem”, a spus ea atunci. „Așa că am spus: „Acest tip nu mă place. Cine joacă de fapt un joc de societate? Momentul nu a fost potrivit.

Cred că niciunul dintre noi nu era pregătit.”, a spus Lauren Graham.

Citeste si: Britney Spears și Sam Asghari au semnat un contract prenupțial. Ce condiții i-a impus artista noului ei soț

Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit
Lauren Graham și Peter Krause s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

De ce și-au trăit cei doi povestea de dragoste departe de ochii curioșilor?

Pe măsură ce relația lor a înflorit, Lauren Graham, în vârstă de 55 de ani, a mai spus că și-a dorit întotdeauna să păstreze viața amoroasă cu Peter Krause, 56 de ani, departe de ochii lumii, asta

pentru a-și consolida imaginea în serial.

„Nimeni nu a știut de asta o vreme, pentru că ne plăcea să stăm acasă, să gătim și să nu ieșim”, a mai spus actrița.

În toți acești ani de relație, Lauren Graham și Peter Krause au avut foarte puține apariții publice împreună, dar chiar și așa, vestea despărțirii i-a șocat pe fani.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Mihai Costea și Adelina Nica s-au despărțit: „Nu dau doi bani pe lacrimile lui”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies