Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea! Ce mesaj dur a transmis Anamaria Prodan: „Își târăște copilul în așa ceva”

Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea!
Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea!

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf va fi audiat la Judecătoria Buftea, după cum a anunțat chiar impresara, aflată în aceste momente în Emiratele Arabe.

Anamaria Prodan este profund nemulțumită de ceea ce se va întâmpla cu Bebeto, fiul ei și a lui Laurențiu Reghecampf. Impresara a transmis un mesaj tranșant prin care îl acuză pe încă soțul ei pentru tot ce a făcut întregii familii.

Citeste si: Anamaria Prodan, despre tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf: „Voi simți să-l scot sau să-l acopăr”

Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea!
Laurențiu Jr. va fi audiat la Judecătoria Buftea![Sursa foto: Instagram]

Fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf va fi audiat

Impresara a declarat, în urmă cu scurt timp, că fiul ei, Bebeto, urmează să fie audiat la Judecătoria Buftea în ceea ce privește custodia. Pentru că în aceste momente se află în emiratele Arabe, impresara a anunțat că își va trimite avocatul în locul ei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După ce se va judeca Ordonanța Președințială, introdusă de Laurențiu Reghecampf, se va stabili programul de vizită în cazul lui Bebeto. Băiatul va fi însoțit de sora lui mai mare, Sarah, însă în sală va putea intra doar el împreună cu avocatul impresarei, alături de judecător.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine.

Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!”, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

Citeste si: Prima fotografie cu iubita lui Laurențiu Reghecampf, după ce a născut pentru prima dată! Ce spune antrenorul de fotbal

Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”
Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan: „Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil”

Impresara este în continuare bulversată de ceea ce a făcut Laurențiu Reghecampf și susține că nu a știut decât să-și târască propriul copil într-o situație extrem de dificilă.

„Laurențiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a mai zis ea.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Laurențiu Reghecampf! Ce mesaj i-a transmis antrenorului: „Papagalii vorbesc mult!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies