Laurențiu Reghecampf, anunț în plin divorț! Ce a postat acesta pe noul cont oficial de Instagram

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Antrenorul Craiovei a postat în urmă cu câteva ore un mesaj care a surprins pe toată lumea!

În urmă cu doar câteva săptămâni, Laurențiu Reghecampf nu avea cont oficial de Instagram, el declarând chiar în nenumărate rânduri că nu este interesat să aibă o viață socială expusă, însă lucrurile s-au schimbat între timp.

La sfârșitul lunii septembrie, antrenorul Craiovei și-a făcut un cont oficial pe platforma de socializare, iar pe data de 30 a avut și primele reacții de la fani. Reghe a început să publice de atunci diferite fotografii în care apare singur, alături de copii sau de persoane apropiate lui, însă nici măcar una în care să fie alături de Ana-Maria Prodan.

Pe de cealaltă parte, reacțiile impresarei la postările acestuia lipsesc și, mai mult decât atât, nici măcar nu se urmăresc reciproc pe Instagram.

Ultimele postări în care apare cu un zâmbet larg pe buze dau semn că antrenorului îi priește noua viață alături de Corina Caciuc, cea de care s-a spus în nenumărate rânduri că i-ar fi iubită și alături de care ar urma să își întemeieze o familie.

În spațiul public au apărut multe informații conform cărora tânăra de doar 29 de ani ar urma să aducă pe lume un copil, fiind deja însărcinată în trei luni.

Citeste si: NOUTATE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Laurențiu Reghecampf, mesaj pe noul cont oficial de Instagram

Pe data de 10 octombrie, antrenorul Craiovei a oferit prima declarație în legătură cu divorțul de Ana-Maria Prodan, dar nu a dat detalii despre ceea ce s-ar putea întâmpla în spatele relației lor.

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 46 de ani, a anunțat atunci că a depus actele pentru separarea de impresară, dar nu a vrut să comenteze nimic legat de zvonurile potrivit cărora ar putea deveni tătic peste 6 luni.  

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile.  Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp și Irisha s-au certat? Cântărețul i-a dat unfollow Faimoasei de la Survivor România: „Ești tras la răspundere”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, spunea Laurențiu Reghecampf pentru publicatia Cancan pe 10 octombrie.

Citeste si: Eli Roman a născut pentru a treia oară! Primele imagini cu fetița sa: „Un miracol de la Dumnezeu!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Corina Caciuc, primele declarații despre relația cu Reghe

După ce pe internet au început să apară fotografii cu cei doi împreună din diverse vacanțe unde antrenorul părea foarte fericit alături de Corina Caciuc, a venit și reacția mult așteptată din partea acesteia. Tânăra a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care își dezvăluie sentimentele profunde de iubire pe care le are față de Laurențiu Reghecampf.

„Iubirea este un sentiment minunat pe care o persoană îl poate simţi. Acolo unde domneşte iubirea şi imposibilul poate fi atins. Atunci când iubeşti toate lucrurile parcă devin mai uşoare. Când iubeşti cu adevărat nu contează părerea celor din jur sau ceea ce cred ei despre persoana repectivă. Iubirea presupune şi multe sacrificii pe care eşti nevoit să le faci doar ca cealaltă persoană să fie mulţumită.

Citeste si: Celia este însărcinată! Artista și soțul ei vor deveni părinți pentru a doua oară

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc[Sursa foto: Instagram]

Atunci când iubeşti nu cauţi folosul tău, ci mereu cauţi folosul celuilalt. Iubirea este cel mai pur sentiment dintre toate celelalte. Nu iubeşti când tu eşti mai presus pe persoana iubită, iubirea nu este egoistă. Nu încerci să îţi remarci calităţile tale, ci vei încerca să remarci mereu calităţile celuilalt”,   a scris Corina pe contul personal de instagram.

Pentru a dovedi că nimic nu stă în calea fericirii sale, Laurențiu reghecampf a publicat o imagine pe Instagram în care le-a mulțumit celor care i-au dat like paginii sale. Acesta a ajuns la 10.000 de urmaritori în doar câteva săptămâni: „Impreuna am depasit borna de 10 000 de urmaritori. Va multumesc!". 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Fiica lui Bill Gates se căsătorește! Unde va fi organizat marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies