Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”
Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut mama lui.

Laurențiu Reghecampf, cunoscutul antrenor de fotbal, a trecut prin numeroase încercări ale vieții, iar una dintre ele a fost chiar boala cu care mama lui s-a confruntat. Invitat în cadrul podcastului Ameritat cu Nasrin, antrenorul a vorbit despre numeroase subiecte din viața personală și profesională, de la cele mai cunoscute, până la cele mai puțin știute de public, dar și despre un subiect sensibil, cum mama lui a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Aceasta a urmat tratament cu chimioterapie și speră că va fi bine în continuare, însă există de fiecare dată riscul ca atunci când cineva este diagnosticat cu această boală, ea să reapară. Cu toate acestea, nu își dorește să traiscă cu frică și este pozitiv cu privire la viitor.  “A trecut printr-un tratament cu chimioterapie, cancer la sân, acum este bine, să sperăm că va fi bine și în continuare, dar, așa cum știm, în momentul în care un om este diagnosticat cu cancer, întotdeauna există riscul să reapară.”,
a povestit Laurențiu Reghecampf.

Care este starea de sănătate a mamei lui Laurențiu Reghecampf în prezent

Citește și: Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Mi-a fost foarte greu! Au fost niște momente dificile.” Laurențiu Reghecampf, mărturisiri emoționante despre decesul fiicei sale

Antrenorul a mai spus că încearcă de fiecare dată să controleze acest lucru și să o țină pe mama lui cât mai pozitivă. Este o femeie puternică și a reușit să treacă cu bine peste tot tratamentul, chiar dacă i-a fost frică la un moment dat din cauza faptului că o vedea slăbită.

Mama lui Laurențiu are o preocupare în fiecare zi, astfel că toate acestea o ajută să treacă mai repede și să nu se gândească mereu la problemele de sănătate.  “Încercăm să controlăm chestia asta și să o ținem pe mama cât mai pozitivă. Ea este foarte puternică și a trecut foarte bine peste tratament. Mi-a fost frică la un moment dat când o vedeam slăbită, dar a trecut cu brio și faptul că are o preocupare și în fiecare zi face câte ceva și nu stă, probabil că ajutat-o să treacă mai repede peste boală.”,
a mai spus antrenorul.

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Laurențiu Reghecampf, tată pentru a patra oară! Corina Caciuc a adus pe lume un băiețel: „Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies