Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate și a stat cu el doar 3 minute jumătate: "Trimis de mine!"

Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate și a stat cu el doar 3 minute jumătate:
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate și a stat cu el doar 3 minute jumătate: "Trimis de mine!"

Anamaria Prodan a dezvăluit momentul în care Laurențiu Reghecampf a venit să își vadă copilul.

Anamaria Prodan este o cunoscută impresară de fotbal, de la noi din tara. Aceasta a fost și este mereu că o carte deschisă, atunci când vine vorba despre viața sa profesională, dar și despre cea personală. Nu a ezitat niciodată să vorbească despre anumite aspecte din viața ei și a fost sinceră de fiecare dată când a fost întrebată anumite aspecte neștiute de ochii publicului, iar la fel a făcut și în urmă cu câteva zile.

Anamaria Prodan a dezvăluit, după cât timp și-a văzut Laurențiu Reghecampf copilul

Citește și: Anamaria Prodan, pregătită pentru a merge a treia oară în fața ofițerului Stării Civile Dezvăluiri în cadrul emisiunii "Follow us!": <Dacă Dumnezeu va îngădui să fie așa, să mă mărit cu Ronald, pasul ăsta o să-l fac>

totul
Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate, și a stat dor 3 minute jumătate![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban.”

Recent, Anamaria Prodan a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde aceasta a vorbit despre mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și despre cea personală. Astfel, impresara a dezvăluit momentul în care, la îndemnele sale, Laurențiu Reghecampf și-a văzut fiul, pe Bebe, după 2 ani și jumătate, și au avut o discuție extrem de scurtă.

Păi asta îi spun eu copilului: „Măi mamă, dacă el și-a găsit fericirea vieții și dacă el este fericit, în lumea asta în care noi nu intrăm, nu vrem să știm, dacă el e fericit că-și face copil în fiecare an, bravo! Mamă bucură-te pentru el că este tatăl tău. Nu vreau să-l dușmăniți, nu vreau să vorbiți urât de el. Nu permiteți nimănui să vorbească urât de el! Ce am eu cu el, alea-s treburile noastre de oameni maturi, dar tu trebuie să-l respecți ca pe tatăl tău.”.

Că el vine și spune că la 17 ani, eu iau telefonul copilului meu și-i trimit lui mesaje.... Doamne ferește! Copilul îi trimite mesaje vocale, mai nou, ca să stea liniștit că nu... scrie nimeni în locul lui.

Citește și: Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după ce a aflat ca David Popovici refuză să conducă mașinile primite de la Ion Țiriac: „Dacă eram maică-ta, te băteam de te sminteam”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Ți-am spus, l-a văzut după doi ani jumătate, trimis de mine(...) 3 minute jumătate, i-a dat hârtia, i-a zis: „Uau... cât ai crescut! Ești mai înalt decât mine! Bine, mersi mult.”, mi-a zis: „Mami, m- a luat așa... s-a uitat la mine și mi-a fost milă de el.”, și i-am zis: „Mami, este tatăl tău!”.(...) Aș vrea să-l întreb și eu... de ce nu-l duci Laurențiu, pe Bebe la un restaurant, de ce nu vii acasă...

(...) O hârtie că poate să plece din țară, după ce ne-am... strofocat, pe românește, să explicăm că hârtia pe care o am de la notariat, procura de a pleca cu copilul din țară, fără acordul lui, îmi este destinată numai mie și atât. Eu nu pot cu acea hârtie, să ți-o dau ție, să pleci tu cu copilul din țară .”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii menționate anterior.  

laurentiu reghecampf
Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate, și a stat dor 3 minute jumătate![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cum să te asiguri că rujul roșu rămâne intact pe buze pe tot parcursul zilei

Bertan Asllani, actorul care joacă rolul Alaz Soysalan, în noul serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Iată cu se ocupă carismaticul tânăr când nu se află pe platourile de filmare

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies