Laurette trebuie să se opereze de urgență! „Am izbucnit în plâns în fața doctorului!”

laurette, urgență, probleme de sănătate, să se opereze, mulatra
laurette, urgență, probleme de sănătate, să se opereze, mulatra

Laurette are parte de o perioadă foarte neplăcută, nu doar din cauza pandemiei, ci și din cauza problemelor de sănătate pe care le are și care, în curând, o vor aduce pe mulatră pe masa de operații.

Laurette trece prin momente greu de imaginat după ce, în urma unui control medical, a aflat că are pietre la bilă, iar medicii i-au transmis că trebuie să se opereze de urgență! Din nefericire, acum trebuie să amâne operația, dar mulatra și-a asigurat fanii că imediat cum revenim la normal, va merge la spital, pentru a-și rezolva aceste probleme de sănătate.

Citeste si: Laurette, bolnavă de coronavirus? Vedeta și-a speriat fanii la miezul nopții: „Fața atunci când primești o veste proastă de sănătate”

“Va trebui să îmi fac o operație la bilă și trebuia să mi-o fac de acum două săptămâni. Mi-a fost prescris un tratament, dar în ultima perioadă nu și-a mai facut tratamentul și am avut niște dureri mai mari. Sunt acolo niște pietricele care se măresc pe zi ce trece, din cauza stresului, din cauza supărărilor, din cauza alimentației. Am izbucnit în plâns în fața doctorului, când mi-a zis că trebuie să mă operez.

Trebuie să mă țin de tratament zilnic și mi-a spus că după ce se termină nebunia, să intervenim chirurgical” a mărturisit Laurette.                                                                       

laurette, urgență, probleme de sănătate, să se opereze, mulatra
laurette, urgență, probleme de sănătate, să se opereze, mulatra

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Laurette a fost testată pentru coronavirus! A manifestat simptomele bolii

Laurette a fost în Milano, iar norocul său a fost că a reușit să revină pe plaiurile mioritice, cu doar câteva zile înainte ca Organizația Mondială a Sănătății să decreteze pandemie de coronavirus.

Mai mult decât atât, aceasta a tras o sperietură zdravănă când, proaspăt  reîntoarsă din vacanță, și-a anunțat fanii că are simptome de răceală, iar internauții au fost convinși că Laurette a fost infectată cu noul coronavirus.

Citeste si: Laurette, scandalizată de înmulțirea cazurilor de bullying și de ceea ce a pățit fiul cântărețului Gabriel Lăutaru! ”Este absolut șocant, copilul a fost la un pas de moarte! Am înlemnit”

Mulatra a preferat să nu riște, mai ales că are și un copil, așa că a preferat să se prezinte de urgență la medic, pentru a avea parte de un control și testarea pentru noul coronavirus. Din fericire, aceasta NU a avut coronavirus, însă a descoperit aceste probleme de sănătate, care îi dau mari bătăi de cap și o vor trimite, cât de curând, pe masa de operație.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

laurette, urgență, probleme de sănătate, să se opereze, mulatra
laurette, urgență, probleme de sănătate, să se opereze, mulatra

”Mi-am făcut analizele așa cum am promis, nu puteam să risc, am un copil acasă. Nu am coronavirus, calmați-vă! E vorba de alte probleme de sănătate”, a dezvăluit Laurette.

Citeste si: Laurette vorbește despre rasism și cum era umilită în copilărie! ”Am făcut pe mine”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Secretul lui Laurette! Unde a locuit ”fotomodelul de ciocolată” în copilărie și ce viață de coșmar a avut acolo

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies