Lava Cake cu ciocolata alba! Desertul perfect pentru Revelion!

Lava Cake cu ciocolata alba! Desertul perfect pentru Revelion!
Lava Cake cu ciocolata alba! Desertul perfect pentru Revelion!

Daca iti place Lava Cake cu ciocolata cu lapte, aceasta varianta va fi cu siguranta pe placul tau. Iata ce usor se prepara.

 

Ingrediente
200g mure
1 lingura miere
100g unt sarat
200g ciocolata alba
100g faina
100g zahar vanilat
1 praf de piper proaspat macinat
5 oua
Mod de preparare
Rupe ciocolata in bucati si pune-o intr-un vas rezistent la caldura alaturi de unt.
Topeste la microunde timp de cate 20 de secunde, in reprize, pana cand amestecul se topeste.
Sparge ouale intr-un alt vas si bate-le impreuna cu zaharul. Adauga amestecul de unt si ciocolata si incorporeaza faina.
Unge 4 forme de lava cake cu unt si presara faina. Imparte aluatul intre forme si niveleaza bine. Ingheata pentru doua ore.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.
Pune desertul intr-o tava cu hartie de copt si coace timp de 15 minute.
Spala si scurge murele, apoi mixeaza-le bine cu miere si piper.
Scoate prajiturile din cuptor si lasa la temperatura camerei 2 minute. Scoate-le din forme si presara sosul de mure.
sursa, sursa foto

Ingrediente

200g mure
1 lingura miere
100g unt sarat
200g ciocolata alba
100g faina
100g zahar vanilat
1 praf de piper proaspat

macinat
5 oua

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Buturuga de ciocolata! Reteta delicioasa pentru masa de Revelion!

Mod de preparare

Rupe ciocolata in bucati si pune-o intr-un vas rezistent la caldura alaturi de unt.

Topeste la microunde timp de cate 20 de secunde, in reprize, pana cand amestecul se topeste.

Sparge ouale intr-un alt vas si bate-le impreuna cu zaharul. Adauga amestecul de unt si ciocolata si incorporeaza faina.

Unge 4 forme de lava cake cu unt si presara faina. Imparte aluatul intre forme si niveleaza bine. Ingheata pentru doua ore.

Prajitura "Revelionica", gata in 15 minute, fara coacere! Trebuie sa o incerci!

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade.

Pune desertul intr-o tava cu hartie de copt si coace timp de 15 minute.

Spala si scurge murele, apoi mixeaza-le bine cu miere si piper.

Scoate prajiturile din cuptor si lasa la temperatura camerei 2 minute. Scoate-le din forme si presara sosul de mure. 

sursa, sursa foto



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies