Vreti sa va bucurati de preparate alese intr-un peisaj de poveste? Va invitam acum sa popositi, la Cisnadioara, in unul dintre cele mai frumoase sate de la poalele Muntilor Cindrel. Cele mai aromate fructe de padure din zona dau savoare unor mancaruri sofisticate!
De Ziua Indragostitilor, recomandarea bucatarului e cel mai dulce desert.
Se face din 6 oua, 150 gr unt, 135 gr faina, 150 gr zahar, 150 gr ciocolata neagra, fructe de padure si unt pentru a unge formele.
Puneti laolalta la bain-marie ciocolata si untul. Separati apoi albusurile de galbenusuri.
Citeste si: Gogosele pe baza de lapte condensat. Foarte pufoase si delicioase!
"Amestecam galbenusurile cu zaharul, le mixam.
Nu uitati ca din cand in cand sa amestecati in ciocolata!
Dan Carlan, bucatar: ”Ciocolata, dupa ce s-a mai racorit un pic, o adaugam incet peste crema de ou cu zahar.
Citeste reteta completa pe s tirilekanald.ro.