Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?

Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?
Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?

Lavinia Pîrva, deși este mamă de doar 3 luni, și-a însoțit soțul la Brașov, la Cerbul de Aur unde Ștefan Bănică a susținut un concert, joi seară.

Puțină lume știe că la Cerbul de Aur, în public, atât la concursul de interpretare, cât și la recitalul lui Ștefan Bănică Jr s-a aflat și Lavinia Pîrva. Cântăreața, care a născut la jumătatea lunii mai un băiețel, s-a refăcut spectaculos.

Deși în ultimele luni de sarcină, Lavinia Pîrva luase multe kilograme în plus, iar aparițiile ei șocau deja, artista, cu o ambiție de fier, a reușit rapid să-și revină.

Mai mult, acum și-a însoțit soțul și la concertul de la Brașov, semn că a început să ”iasă în lume”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Lavinia Pîrva arată spectaculos la trei luni după ce a născut un băiețel

De altfel, Lavinia arată foarte bine, a căpătat nu doar formele dinainte de a rămâne însărcinată, ci chipul ei are o strălucire aparte, datorată cel mai probabil faptului că este mamă.

Citeste si: Lavinia Pîrva, PRIMA imagine cu bebelușul ei și a lui Ștefan Bănică! Ce au observat fanii în fotografie

Citeste si: Lavinia Pîrva, prima apariție TV după ce a născut! Vedeta a vorbit despre sarcină! Cum e viața ei și a lui Ștefan Bănică Jr. de când micuțul Alexandru a venit pe lume

Deși puțini au fost cei care au știut că Lavinia Pîrva s-a aflat în sală în timpul concertului lui Ștefan Bănică, noi am aflat. Asta pentru că cei doi soți s-au pozat alături de Bruce – Valentin Chiș, dansatorul care a fost concurent în primul sezon Exatlon. Bruce a făcut parte din trupa de dansatori care l-au însoțit pe Ștefan Bănică pe scena de la Cerbul de Aur de la Brașov.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Fanii au felicitat-o! Cât a slăbit Lavinia Pîrva după ce a născut. E uimitor cum arată acum vedeta

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies