Lavinia Pîrva, despre agresivitatea lui Ștefan Bănică: „Este foarte greu...”

Lavinia Pirva
Lavinia Pirva

Vedeta are un copil cu îndrăgitul artist.

Lavinia Pîrva Și Ștefan Bănică trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi au un copil împreună și sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală.

Recent, Lavinia Pîrva a vorbit despre violența domestică și a dezvăluit dacă soțul ei are sau nu latura aceasta ”întunecată”. Ani de zile, s-a vorbit despre faptul că Ștefan Bănică a fost violent cu fostele sale partenere, iar regretata Cristina Țopescu a dezvăluit inclusiv că artistul a amenințat-o la un moment dat cu un cuțit.

Lavinia Pirva
Lavinia Pirva

Ce spunea Cristina Țopescu despre Ștefan Bănică

Povestea de iubire dintre Cristina Țopescu și Ștefan Bănică a durat aproape cinci ani și păreau de nedespărțiți. La început au fost zvonuri că ar fi avut de-a face cu crize de gelozie din partea lui Ștefan, iar după mulți ani Cristina Țopescu s-a hotărât să spună adevărul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Surpriză de proporții! Ştefan Bănică, la incinerarea Cristinei Țopescu! Ce a făcut artistul la Crematoriu și cu cine a plecat de la funeralii!

Citeste si: Ștefan Bănică, mesaj după ce a aflat că a murit Cristina Țopescu: „A fost omul alături de care am trăit...”

Citeste si: Fiul lui Bănică Jr, prins în acțiune! Și-a dat întâlnire cu o brunețică simpatică la mall! Puștiul are stofă de cuceritor, precum tatăl lui! Imagini PAPARAZZI

Lavinia Pirva
Lavinia Pirva


„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

Însă Lavinia Pîrva nu poate concepe aceste lucruri despre soțul său și crede că sunt niște neadevăruri.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan. Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta.

Niciodată!”, a spus Lavinia Pîrva potrivit Spynews.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ultimele cuvinte ale Cristinei Țopescu, înainte să moară: „Mi se face rău...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebra actriță când nu este pe platourile de filmare

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies