Le consumi des dar nu stiai ca ajuta la slabit. Uite despre ce alimente este vorba!

Le consumi des dar nu stiai ca ajuta la slabit. Uite despre ce alimente este vorba!
Le consumi des dar nu stiai ca ajuta la slabit. Uite despre ce alimente este vorba!

Daca incluzi in alimentatia ta acele alimente care contribuie la arderea grasimilor, vei obtine in scurt timp aspectul fizic mult dorit. Iata care sunt cele mai bune.

Orez brun

Orezul brun este ideal pentru organism, in special cand tii dieta, fiindca abunda in fibre si seleniu, substante care nu doar ca te ajuta sa slabesti, dar reduce si riscul de suferi de cancer la colon.

Kiwi

Kiwi-ul este sarac in calorii, dar abunda in substante nutritive care stimuleaza organismul sa arda depozitele de grasime.

Printre acestea se numara vitamina C, cunoscuta pentru proprietatea ei de a stimula metabolismul in timpul exercitiilor fizice. In plus, consumul acestui fruct mentine senzatia de satietate si normalizeaza nivelul zaharului din sange.

Castravete

Castravetele contine in proportie de 90% apa, cat si multe substante nutritive precum fibre, potasiu, folati si vitaminele A si C. Asadar, consuma-l cat mai des.


Pere

Daca vrei sa obtii efectele mult dorite prin consumul acestor fructe, trebuie sa le consumi cu tot cu coaja fiindca abunda in fibre solubile care taie apetitul si mentin in limite normale glicemia. Astfel, vei fi mai putin tentata sa consumi alimente bogate in calorii goale.

Avocado

Avocadoul este bogat in fibre si grasimi mononesaturate, ceea ce-l face un superaliment.
Cu toate acestea, cel mai bine este sa-l consumi in cantitati moderate, in diverse salatate sau ca atare.

Ceai verde

Aceasta bautura este plina de antioxidanti, care pe langa faptul ca previn efectele negative ale radicalilor liberi, contribuie la arderea depozitelor de grasime din zona abdomenului. In plus, ceaiul verde ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies