„Le învățam cum mă învăța pe mine mama.” Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete

„Le învățam cum mă învăța pe mine mama.” Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete
„Le învățam cum mă învăța pe mine mama.” Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete

De-a lungul timpului, Adriana Bahmuțeanu a prezentat multe emisiuni care au avut un real succes, iar alături de ea s-au lansat și alte tinere, devenite ulterior cunoscute în diferite contexte.

În momentul actual, jurnalista a vorbit despre câteva dintre cele care i-au fost asistente în trecut, Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană și Laurette.

Citește și: „M-a bătut, recunosc.” Adriana Bahmuțeanu a fost victima abuzurilor fizice

Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru o vedetă

Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete
Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete[Sursa foto: Instagram]

În anul 2009, Andreea Tonciu era asistenta Adrianei Bahmuțeanu, iar în acel moment, jurnalista s-a enervat atât de tare încât a concediat-o în direct.

Dacă vorbim despre Sânziana Buruiană, nici în ceea ce o privește lucrurile nu au stat prea bine. Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre umilințele aduse la adresa celor două.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adriana Bahmuțeanu a spus că nu consideră că le-a umilit pe cele două și este de părere că datorită ei au reușit să se maturizeze și în momentul actual au ajuns foarte bine.

Cele două sunt căsătorite și au familii foarte frumoase, chiar dacă în trecut au avut parte de experiențe neplăcute, în prezent sunt fericite și se axează pe cei apropiați.

„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat, nu a fost o chestie programată. Dar, într-o emisiune, când ai un desfășurător și fiecare actor de pe scena emisiunii trebuie să își facă treaba și nu o face, atunci, suportă consecințele.

Consecința a fost că Andreea Tonciu, când nu și-a făcut treaba a nu știu câta oră, a fost dată afară, în direct. Cred că a fost o premieră în televiziune, în România, faptul că o asistentă TV a fost dată afară în direct. Lucrul ăsta, în schimb, i-a folosit. A maturizat-o și uite că a ajuns bine acum! Este căsătorită, are o familie frumoasă! Și Sânziana la fel! În culise se întâmpla să le învăț una și alta, mai puțin la televizor, dar făceau și bucăți nasoale.
Apăreau pe prima pagină cu tot felul de… cădeau în multe din capcanele presei, ca să spun așa.  Dacă tu lucrezi într-o emisiune și seara te duci și poate te prind paparazzii într-o postură nepotrivită, a doua zi e clar că ți-o iei de la echipa de producție și de la șefi. Asta se întâmpla”,
a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete
Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Jurnalista încă vorbește cu cele două foste asistente

Jurnalista ține în continuare legătura cu cele două și se bucură că au ajuns acolo unde și-au dorit. Adriana Bahmuțeanu a spus că Laurette a fost mai nefericită și că îi pare rău că a trecut prin experiențe neplăcute, dar pentru cele care au reușit să își facă o imagine frumoasă se bucură din plin.

„Am păstrat, în schimb, legătura cu aceste fete. Am și alte eleve, de la alte televiziuni. Le învățam cum m-a învățat pe mine mama: să aibă pâinea și cuțitul în mână, că asta este cel mai important. Să fie pe picioarele lor, să învețe o meserie, să facă ceva, să își facă un business, să se căsătorească și să țină de casă și uite că țin de casă! E adevărat, Laurette a fost mai nefericită, dar sunt martora ei, acum, la un proces.

Îmi pare rău că i s-a întâmplat asta, dar mă bucur, în schimb, pentru celelalte care au reușit să își facă o imagine frumoasă în ultima vreme, o familie frumoasă, să își pună pe picioare o mică afacere și așa mai departe. S-au descurcat în viață și am fost un fel de mentor pentru ele, chiar dacă le-am mai tras de urechi și ele îmi mulțumesc acum”, a concluzionat Bahmuţeanu la Kanal D.

Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete
Adriana Bahmuțeanu se consideră mentor pentru vedete[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

”Mă căuta să ne împăcăm.” Adriana Bahmuțeanu, declarații despre motivul pentru care a divorțat de Silviu Prigoană

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies