Le mananci zilnic, insa te imbolnavesc de cancer! Alimentele astea te distrug!

Le mananci zilnic, insa te imbolnavesc de cancer! Alimentele astea te distrug!
Le mananci zilnic, insa te imbolnavesc de cancer! Alimentele astea te distrug!

Iata cateva alimente pe care le consumi zilnic dar care iti pot provoca teribila boala.

1. Alimentele afumate, murate, sau foarte sarate

Produsele precum carnatii, sunca si salamurile contin foarte multa sare si grasimi, iar muraturile sunt suprasaturate cu sare. Consumul acestor alimente creste substantial riscul de cancer colorectal si de cancer al stomacului.

2. Toate produsele din categoria „dieteticelor”

Produsele dietetice, inclusiv alimentele congelate sau alimentele preambalate etichetate drept „dietetice” sau „cu continut redus de grasimi”, adica si bauturile dietetice, sunt indulcite cu aspartam, un indulcitor artificial periculos.

Exista numeroase studii care arata ca aspartamul cauzeaza diferite boli, printre care si cancer, malformatii congenitale si boli de inima.

3. Popcornul la microunde

Pungile de popcorn la microunde contin un produs chimic numit acid perfluorooctanoic (PFOA), o toxina intalnita si in teflon. Potrivit unui studiu realizat recent de Universitatea din California, PFOA a fost corelata cu problemele de infertilitate la femei.

Modul incredibil in care aceasta femeie a descoperit ca are cancer la san! Vei incerca si tu asta imediat!

4. Fructele de provenienta non-organica

Fructele de provenienta non-organica pot fi contaminate cu pesticide foarte periculoase, printre care si atrazina, tiodicarbon si organofosfati, dar si ingrasaminte cu continut ridicat de azot.

Atrazina este interzisa in majoritatea tarilor europene, dar este permisa inca in SUA. Potrivit cercetarilor stiintifice, atrazina determina in primul rand disfunctii ale aparatului reproducator.

5. Chipsurile de cartofi ambalate

Chipsurile de cartofi vandute in comert sunt bogate in grasimi si calorii, asa ca predispun la ingrasare. Un studiu publicat in Jurnalul de Medicina New England a constatat ca chiar si numai 30 g de chipsuri pe zi pot induc o crestere medie in greutate cu 2 kg pe an.

Pe langa faptul ca abunda in grasimi trans ce determina cresterea colesterolului, chipsurile contin si foarte mult sodiu, fiind astfel nocive si pentru tensiune.

Citeste continuarea pe Secretele.com.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Suferea de cancer cerebral si si-a rugat mama sa o ajute sa moara! Ce a facut aceasta i-a socat pe toti

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies