„Le moștenesc de la el.” Laura Cosoi îi simte lipsa tatălui său. Ce a declarat actrița despre părintele său?

„Le moștenesc de la el.” Laura Cosoi îi simte lipsa tatălui său. Ce a declarat actrița despre părintele său?
„Le moștenesc de la el.” Laura Cosoi îi simte lipsa tatălui său. Ce a declarat actrița despre părintele său?

Talentul său actoricesc i-a adus întotdeauna aprecierea meritată, ceea ce a ajutat-o să aibă o comunitate mare de fani. Cu toate că are o carieră înfloritoare și o familie minunată, fiind soție și mamă a trei fiice, actrița simte mereu lipsa tatălui său. Din păcate, acesta a pierdut bătălia cu viața după ce a fost infectat cu virusul Covid-19.

Fără îndoială, pierderea unei persoane iubite lasă o amprentă asupra oricui, iar artista este conștientă de acest lucru. Chiar dacă au trecut trei ani de când tatăl ei a plecat din această lume, ea resimte în continuare dorul și își aduce aminte cu nostalgie de momentele petrecute împreună.

Citește și: Andreea Mantea, prezentatoarea “Casa iubirii”, Ilinca Vandici, amfitrioana “Bravo, ai stil!”, și Cristina Sava, Director de Marketing și Comunicare Dogan Media Internațional, printre femeile de succes premiate aseară la Gala “The Face Awards by Avantaje”

Laura Cosoi îi simte lipsa tatălui său

De asemenea, Laura Cosoi a dezvăluit că a simțit lipsa tatălui său chiar și în cadrul unui eveniment important din familia sa care a avut loc recent.

Cu toate acestea, ea găsește fericirea în faptul că tatăl său a fost un om care a trăit cu adevărat viața și a apreciat tot ce i-a oferit, chiar dacă a pierdut lupta cu viața din cauza infectării cu virusul Covid-19.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Da, îmi lipsește foarte mult, pentru că am avut o relație foarte frumoasă, și iată că a fost botezul și mi-a lipsit. Chiar mă uitam pe lista de invitați și am reluat lista de la Vera, de acum doi ani, iar tata nu era acolo, adică era și acum… E foarte greu, pentru că jumătate din tine, din copilul din tine, nu mai e.

Dar o ai pe mama și te bucuri de ce ai… Întotdeauna găsesc cumva plinul paharului și, în situațiile astea, mă gândesc că a trăit frumos, a trăit cât a vrut Dumnezeu și a trăit așa cum i-a plăcut lui, fără restricții. Contează și asta, cred, calitatea vieții.”, a spus actrița pentru viva.ro.

Ce a declarat actrița despre părintele său

Laura Cosoi rememorează relația specială pe care a avut-o cu tatăl său, descriindu-l ca un părinte dedicat și plin de grijă. Tatăl ei a fost responsabil pentru cultivarea valorilor credinței și a obiceiului de a merge la biserică, care i-au fost transmise ca o moștenire. El a avut mereu dorința de a le oferi cele mai bune sfaturi atât Laurei Cosoi, cât și surorii sale, cum ar fi importanța studiului temeinic, continuarea studiilor la o facultate și implicarea în activități sportive precum înotul.

De asemenea, artista a dezvăluit că soțul său îi aduce aminte frecvent de tatăl ei, în special prin modul în care se raportează la cele trei fiice ale cuplului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Întotdeauna spun că tata mi-a lăsat moștenire credința în Dumnezeu și obiceiul de a merge la biserică și ochii albaștri. Astea două elemente sunt cele pe care, se pare, le moștenesc de la el. Da, tatăl meu a fost un tată… Se spune că fetele își aleg modelul soțului după tatăl lor, dar la mine chiar s-a potrivit. Eu mi-am ales un soț care se comportă cu copiii mei cum se comporta tatăl nostru cu mine și cu Alina.

Mi se pare că tata a avut acest dar minunat și vocație de a fi părinte. A fost un părinte implicat, un om foarte bun și foarte bun în ceea ce ne privește, și aș putea spune nonconflictual. Eram un om la locul lui așa, așezat, și avea câteva idei fixe, ca să spun așa, cumva că să știm să înotăm, să știm să mergem pe bicicletă, să avem la 18 ani carnetul, să facem facultatea. I se părea că trebuie să bifeze niște chestii, să știm limba germană, limba engleză… Fiind cadru didactic, probabil că așa funcționa el. Deci, cumva, îl regăsesc de multe ori pe Cosmin în ce face cu fetele în amintirile legate de tata, și poate că așa e și firesc să fie.”, a mai precizat Laura Cosoi pentru sursa menționată anterior.

Citește și: „Familia lui Andrei era un pic altfel.” Ce a spus fosta soacră a lui Smiley despre rudele lui



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Smiley ținea foarte mult la publicitate și bani.” Bunica Laurei Cosoi a vorbit despre despărțirea dintre ea și Smiley

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies