Leacul care te scapa de matreata! Se gaseste in fiecare bucatarie

Leacul care te scapa de matreata! Se gaseste in fiecare bucatarie
Leacul care te scapa de matreata! Se gaseste in fiecare bucatarie

Aceste remediu minunat exista in fiecare bucatarie. Pe langa faptul ca poate fi folosit la gatit, acesta te poate scapa de anumite probleme de sanatate. Mai jos vei gasi cateva leacuri cu otet de mere.

Leacuri cu otet de mere

Te scapa de matreata. Pentru a elimina matreata, poti sa amesteci cantitati egale de apa si otet de mere. Apoi vei pune amestecul intr-o sticla cu pulverizator. Aplica-l pe par pana observi ca este suficient de ud. Apoi pune un prosop in jurul parului si asteapta un sfert de ora pentru a-si face efectul. Dupa aceea te poti clati cu apa si cu sampon.

Trateaza si durerile in gat

Otetul de mere te poate ajuta sa elimini germenii si bacteriile. Cand ai dureri de gat, tot ce trebuie sa faci este sa amesteci intr-un pahar patru linguri de otet de mere cu apa calduta. Apoi vei face gargara cu acest amestec din ora in ora pentru a scapa de problemele suparatoare.

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cat costa produsele cosmetice pe care Mihaela Radulescu le foloseste la emisiune! Costa milioane!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies