Leacul naturist care a uluit lumea medicala! Vindeca cancerul, artrita, colesterolul marit si alte 10 boli

Leacul naturist care a uluit lumea medicala! Vindeca cancerul, artrita, colesterolul marit si alte 10 boli
Leacul naturist care a uluit lumea medicala! Vindeca cancerul, artrita, colesterolul marit si alte 10 boli

Medicina traditionala chineza foloseste combinatia de miere si scortisoara de peste un mileniu, acest amestec avand o traditie veche in folosirea ca remediu naturist.

Colesterolul marit

La o cana de ceai, adauga 2 linguri de miere si 3 linguri de scortisoara si bea amestecul rezultat ca sa reduci nivelul colesterolului cu 10% in decurs de doua ore.

Artrita

Ca sa te vindeci de artrita cronica, bea urmatorul preparat zilnic dimineata si seara: adauga doua linguri de miere si o lingurita de praf de scortisoara intr-un pahar cu apa fierbinte.



Cancer

Cercetatorii au descoperit recent ca aceasta combinatie trateaza cancerul stomacal. In acest caz, se recomanda sa consumi amestecul in cantitati egale (1 lingura de scortisoara di 1 lingura de miere) in fiecare zi timp de 3 luni.

Citeste despre celelalte boli aici.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Secretul lui chef Mihai Dragomir pentru cea mai fragedă friptură de miel: „Aveți încredere și încercați rețeta aceasta acasă. Garantez reușita.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies