Lecții PUTERNICE de învățat în IUNIE. Ce primește fiecare zodie!

Lecții PUTERNICE de învățat în IUNIE. Ce primește fiecare zodie!
Lecții PUTERNICE de învățat în IUNIE. Ce primește fiecare zodie!

Luna iunie vine ca o luna-tampon. Este mijlocul anului. Tragi o linie si vezi ce ti-ai propus la inceputul anului si ce ai realizat pana acum. Apoi vezi cate mai ai de facut pana la finalul lui 2019.

Asa cum aflam la inceputul anului, 2019 este un an al schimbarilor, un an in care cauti lucruri care te rezoneaza mai bine cu inima ta si cu chemarea ta launtrica. In 2019 cautam intelepciunea, in care vom fi fortati sa ne dezvoltam.

Asadar, luna iunie vine cu lectii puternice pentru fiecare zodie in parte. Esti pregatit sa o afli pe a ta?

Iata un scurta prezentare:

Zodii de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) – au suficient timp de actiune pentru a-si descoperi misiunea personala si sa participle la proiectele care corespund misiunii lor.

Zodii de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) – ei vor invata sa re relaxeze si vor incepe sa aprecieze mai mult compromisul si rabdarea.

Zodii de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) – vor fi fortati sa gaseasca cea mai buna formula pentru a intari punctele nevralgice din viata lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Zodii de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) – vor fi fortati sa iasa din zona de confort si sa invete lectia asertivitatii si a impunerii propriului punct de vedere.

Iata detaliile pentru fiecare zodie in parte.


BERBEC

Incepi luna iunie intr-o dispozitie pentru aventura, dornic sa descoperi noi orizonturi, sa incerci lucruri noi.

Aceasta stare de spirit se mentine toata luna iunie si profiti de fiecare oportunitate pentru a spune da, pentru a actiona, chiar si atunci cand viitorul te sperie. Fii deschis sa inveti. Acest lucru poate insemna sa te inscrii la o scoala, sa faci un curs de imbunatatire a abilitatilor profesionale sau un curs pentru simpla ta placere sufleteasca.

Lectia pe care trebuie sa o inveti in aceasta luna este cea a romantismului.

Opreste-te putin si acorda-i si partenerului de cuplu ceea ce merita. Savureaza fiecare moment petrecut alaturi de el.


TAUR

Energia lunii iunie te provoaca sa te redescoperi si sa te pui pe tine pe primul plan. Acest lucru poate insemna sa rupi cateva legaturi cu oameni care incercau sa profite de tine si care vor incepe sa te considere egoist. Nu, nu este egoism.

Este momentul sa te pui tu insuti in situatii din care sa stralucesti, sa iesi in evidenta, sa-ti asumi meritele.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lectia pe care trebuie sa o inveti in aceasta luna este iubirea de sine. Atentie sporita in amor, daca esti singur. S-ar putea sa fii prea insistent cu persoana pe care o curtezi si sa o sperii.

Citeste si: Ozana Barabancea, încă o operație estetică. E incredibil ce își va face acum la coapse pentru ca picioarele ei să arate așa cum își dorește


GEMENI

Energia lunii iunie iti da o dispozitie de introspectie si analiza. Este o luna buna sa faci bilanturi, sa faci socoteli, sa vezi in ce stadiu te afli si incotro vrei sa te indrepti. Da-ti voie sa cresti mai mult, sa inveti mai multe in domeniul spiritual. Dar aceste vibratii pot fi destul de vagi si iti poti rataci drumul cateodata.

Lectia pe care trebuie sa o inveti in aceasta luna este sa fii atent la coincidente. Nimic nu este intamplator. Lucrurile se petrec pentru ca asa trebuie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Vrei să pari mai slabă? Cum să te îmbraci ca să îţi ascunzi kilogramele în plus

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies