Lectiile femeilor in psihoterapie care iti vor schimba perspectiva

Lectiile femeilor in psihoterapie care iti vor schimba perspectiva
Lectiile femeilor in psihoterapie care iti vor schimba perspectiva

Uneori viata devine grea. Atat de grea incat singura nu mai reusesti sa gasesti o solutie.

Lectiile femeilor in psihoterapie care iti vor schimba perspectiva. Uneori viata devine grea. Atat de grea incat singura nu mai reusesti sa gasesti o solutie. Poti oricand sa apelezi la ajutorul unui specialist, care sa iti ofere uneltele necesare astfel incat sa te reechilibrezi emotional, cat si sa iti gasesti solutii benefice pentru viitorul tau. Mersul la terapie nu este deloc o decizie usoara. Insa, odata ce ti-ai facut curaj, terapia iti deschide usi noi si iti transforma intreaga viata.

Iata cateva lectii ale altor femei care au ales acest drum si au deprins concepte utile:

Cea mai grea parte a terapiei este initiativa de a merge acolo

Probabil ca daca ai ganduri de a opta pentru o asemenea solutie, inseamna ca te incearca foarte multe emotii. Si acele emotii sunt fix motivul pentru care ar trebui sa faci acest pas. Cel mai dificil lucru este sa faci fix programarea in sine.

Dar, odata ce ai ajuns acolo, vei descoperi cat de util este acest demers si vei descoperi cum viata ta se va imbunatati pe parcurs.

Lectiile femeilor in psihoterapie care iti vor schimba perspectiva
Lectiile femeilor in psihoterapie care iti vor schimba perspectiva[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Traumele trecutului te-au adus aici, dar asta nu inseamna ca iti vor defini viitorul

Pe masura ce decurg sedintele la terapie, vei invata foarte multe lucruri noi despre tine.

Vei descoperi ca ai anumite tipare, ca exista anumiti factori declansatori si chiar vei ajunge sa gandesti ca nu este drept sa fii definita de traumele pe care le-ai trait in trecut. Si este adevarat. Vei invata in timp sa le constientizezi, sa le accepti si sa mergi mai departe de ele. Vei descoperi ca doar tu decizi ce lasi sa te defineasca si ce nu.

A avea pe cineva care gandeste logic langa tine cand tu esti depasita de emotii este important

Uneori, emotiile tale pot fi atat de complexe si de dificile incat nici nu mai reusesti sa le identifici si lucrurile par sa nu mai aiba sens. Un psihoterapeut alaturi de tine iti va arata calea logica din amalgamul de sentimente. Dupa o perioada mai indelungata de terapie, vei invata cum sa faci si tu acest lucru pentru tine, skill ce te va ajuta sa iti gesstionezi sentimentele si sa iei decizii la rece.

Citeste si: Sfaturi de la psihologi pentru o relație puternică și de lungă durată

Doar pentru ca vorbesti, in sfarsit, despre ce te apasa, este extrem de eliberator

Sa vorbesti cu cineva despre acel lucru care te macina de asa de mult timp, sa fii ascultata si sustinuta, schimba totul. Vei simti cum greutatea de pe pieptul tau se ridica usor usor si vei descoperi uneltele de care ai nevoie ca sa iesi din situatie.

Astfel, citind toate aceste puncte, fa-ti acea programare. Nu vei regreta.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies