Legatura ascunsa dintre Arsenie Boca si preotul Zamfir Modest! Acuzatii grave aduse de un fost coleg, la scurt timp dupa moartea parintelui

Legatura ascunsa dintre Arsenie Boca si preotul Zamfir Modest! Acuzatii grave aduse de un fost coleg, la scurt timp dupa moartea parintelui
Legatura ascunsa dintre Arsenie Boca si preotul Zamfir Modest! Acuzatii grave aduse de un fost coleg, la scurt timp dupa moartea parintelui

 

Parintele Zamfir Modest a murit marti dimineata, intr-un aaccident rutier. Trecerea lui in nefiinta nu a fost lipsita de comentarii. Un fost coleg face dezvaluiri halucinante.

 

"Un «accident» mesaj! E ciudat cum şoferul care a omorat un preot calugar e atat de relaxat si da detalii la fata locului lucid si pertinent, ca la scoala, cand ai un examen la care te-ai pregatit temeinic.

Parca vad in spatele pupitrului "regizorul" accidentului lui Condrea. Din anii '90 au fost sute de «accidente»sau «sinucideri» ale unor personaje incomode pentru implementarea agendei 21 si a politicii mondiale. Arderea intre coloane nu e doar pentru initiati, ea poate fi aplicata fatal si pentru cei care nu inteleg avertismentele. De prin anii ţ84 politica mondiala se face centralizat si coerent in detrimentul natiunilor. A fost profetita clar venirea Antihristului, ecumenismul, «o turma si un Pastor», un guvern mondial si reducerea populatiei.
Nu poti decat sa intarzii asemenea evenimente, in nici un caz sa le opresti.

 

Parintele Modest facea parte dintr-o miscare initiata de Arsenie Boca, un alt mare sacrificat, care trebuia sa aduca la implinire destinul mesianic al neamului romanesc, dupa ce «va lua tara foc de la Hateg!». 

 

Dupa sute de procesiuni cu icoane facatoare de minuni, dupa interventiile preotilor pravilari asupra Intunericului varsat peste tara noastra, Clopotul ce deschide dimensiuni, racla lui Ioan Botezatorul-cutia de rezonanta cu efecte radionice, manastirea

de la Bucium, marele Portal fixat pe liniile Lay ale spiralei logaritmice din spatiul sacru romanesc si multe alte lucruri similare pregatite din timp de Arsenie Boca, incepuse sa deranjeze pe cei din cercurile de putere ale Guv. Mondial. 

 

Unul din cei care nu a tinut cont de avertismente a fost si parintele Modest, dupa parerea mea un martir si mucenic pe Crucea Neamului. 

 

Dumnezeu sa il odihneasca in cetele sfintilor, iar pe noi sa ne mantuiasca, Amin!" ,a  scris preotul Adrian Singurov pe o reţea de socializare, conform WOWbiz.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ucenicul lui Arsenie Boca a inventat o cea mai puternica rugaciune! Face minuni pentru cei care o spun!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies