Legatura dintre "Faimoasa" Geanina si "Razboinicul" Alex de la Exatlon! Nimeni nu a stiut de ea pana acum

Legatura dintre
Legatura dintre "Faimoasa" Geanina si "Razboinicul" Alex de la Exatlon! Nimeni nu a stiut de ea pana acum

Geanina a ajuns in echipa Faimosilor de la Exatlon in urma cu doua saptamani, inlocuind-o pe Anca Surdu. Putini stiu insa ca intre ea si un concurent de la Razboinici exista o legatura.

 

Geanina Stana este cea mai noua concurenta de la Exatlon. Ea este in echipa Faimosilor, insa colegii sai tot arunca zvonuri ca intre Geanina si Stefan de la Razboinci ar fi o legatura. "Cred ca de la petrecere (n.r. de Paste) Geanina il simpatizeaza pe Stefan, pe curcanul ala. Aseara am avut o surpriza, Geanina a intarziat la cotet si a avut un zambet, ceva plutea in aer", a spus Giani Kirita.

Insa cel care a marturisit ca in “cotet pluteste dragostea”, facand referire tot la Geanina a fost Catalin Cazacu.

La toate aceste “acuzatii”, Geanina a raspuns doar cu zambete. Ea i-a spus lui Cosmin Cernat ca a lipsit din “cotet” pentru ca a stat pe plaja uitandu-se la stele, insa singura.

 

 

 

Ei bine, desi sunt cateva zile de cand se tot fac glume pe seama unei iubiri infiripate la Exatlon, intre Geanina si Stefan, putini sunt cei care stiu ca intre Alex si tanara de la Faimosi exista o legatura. Surse apropiate tinerei au precizat ca tatal Geaninei, care este instructor de fitness il cunoaste pe Alex de la Razboinci. Mai mult, se pare ca a fost o perioada in care Alex ar fi fost antrenat chiar de tatal Geaninei.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Exatlon 14 aprilie. Cosmin Cernat i-a adresat lui Catalin Cazacu intrebarea aflata pe buzele tuturor: "De ce iti este cel mai teama cand te intorci in Romania? - Raspunsul Faimosului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies