Legatura dintre Sonia Trifan si celebrul designer Zuhair Murad! Totul va fi dezvaluit in weekend, la Craiova!

Legatura dintre Sonia Trifan si celebrul designer Zuhair Murad! Totul va fi dezvaluit in weekend, la Craiova!
Legatura dintre Sonia Trifan si celebrul designer Zuhair Murad! Totul va fi dezvaluit in weekend, la Craiova!

In cazul Soniei Trifan, indragita creatoare de moda, dragostea pentru frumos se declina acum si la masculin. Ea va prezenta la Festivalul de moda de la Craiova si o colectie pentru barbati!

Dupa o lunga perioada in care a activat doar in domeniul hainelor pentru femei, frumoasa creatoare isi extinde cunoasterea si talentul in zona mai putin exploatata in tara nostra, cea a modei masculine. In atari conditii, la Festivalul de Moda de la Craiova, care va avea loc pe data de 5 mai, in incinta “Electroputere parc”, Sonia Trifan va expune pentru prima data o mostra din prima colectie de costume barbatesti pe care o pregateste de cateva luni!

“M-am decis sa pregatesc o colectie de costume barbatesti in primul rand pentru a completa viziunea mea despre Ea si El, tinute complete pentru evenimente de neuitat, tinute care se completeaza reciproc prin fuziune de culori si texturi. Ideea mi-a venit in momentul in care am pregatit tinutele mele si ale sotului meu, Andrei, pentru petreceri, am realizat ca pot crea haine perfecte pentru un cuplu care isi doreste sa gaseasca intr-un singur loc ambele vestimentatii.

De aici, am pornit acest vis devenit, acum, realitate”, a declarat Sonia Trifan!

Designerul a dezvaluit ca si-ar dori sa urce chiar pe podium cu sotul ei, care este fotbalist la CS Mioveni! “De aproape un an, in privinta costumelor elegante, i-am schimbat total stilul vestimentar lui Andrei! Am tinut cont intotdeauna de ceea ce port si eu, astfel incat amandoi sa fim intr-o uniune perfect armonioasa.

Imi doresc ca pana la festival, sa-l pot convinge pe sotul meu, care este muza mea, sa poata urca pe scena langa mine”, a spus Sonia Trifan!

Rochia de mireasa creata de Sonia Trifan pentru festivalul de la Craiova a fost accesorizata manual timp de 56 de ore!

Pe langa aceasta premiera a tinutelor masculine, Sonia Trifan a pregatit o super colectie de rochii de seara glam, dedicate special doamnelor care isi doresc sa fie senzuale, stralucitoare si invaluite in mister.

“Toate rochiile din aceasta colectie sunt unicat, materiale aduse din Orient, si accesorizate manual. Stralucire, cristale, paiete…intr-un cuvant Glam, totul pe scena festivalului de moda, “Miss Royal Models, editia a XIII a, de la Craiova”. Tinuta vedeta, cea care va inchide prezentarea mea de la Craiova va fi o rochie de mireasa, unica, zic eu, prin simplitatea croielii, dar spectaculoasa prin material si accesorii.

Materialul a fost adus din Liban, de la distribuitorul de materiale care lucreaza si pentru celebrul creator Zuhair Murad, un material care nu are nevoie decat de o mireasa. Accesoriile aplicate pe tinuta au fost aplicate manual timp de 56 de ore! Tiara pe care o va purta mireasa colectiei a fost adusa din Dubai, iar voalul din Abu Dhabi. Se poate spune ca voi avea o mireasa complet cu accente din Orientul mijlociu”, a
spus Sonia, care a mai specificat si faptul ca va fi o placere si o bucurie sa urce pentru a treia oara pe scena festivalului de la Craiova, oras in care are foarte multe cliente, dar si prietene. “Vreau sa-i felicit pe organizatorii acestui eveniment de fashion, pentru tot ceea ce fac an de an, in numele modei romanesti”.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Iulia Albu, despre tinuta Marisei de la "Bravo, ai stil! All Stars": “Este dezastruoasa si mi se pare incredibil ca tu nu vezi asta!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies