Legătura secretă între Livian, fiul lui Nelson Mondialu și interlopul Adrian Corduneanu

Livian și Tarzy
Livian și Tarzy, prietenul lui Adrian Corduneanu.

Se pare că există o legătură secretă între Livian de la Puterea Dragostei, fiul lui Nelson Mondialu, și temutul interlop Adrian Corduneanu.

Internetul „a luat foc” în urmă cu doar câteva zile, când Livian de la Puterea Dragostei s-a fotografiat alături de un personaj pe care foarte mulți oameni îl cunosc. Fiul lui Nelson Mondialu a luat masa cu Tarzy, un cunoscut rapper din Craiova, care a cântat numeroase piese pentru nimeni altul decât Adrian Corduneanu.

Citeste si: Bianca Comănici, declarații emoționante după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: „Am răni adânci, dar dragostea...”

„Plăcerea adevărată este de a sta cu cineva la masă! Fără interes,” a explicat Tarzy, în dreptul fotografiei care îl surprinde pe el alături de Livian de la Puterea Dragostei, într-un mall foarte cunoscut din Capitală.

Livian
Livian, fiul lui Nelson Mondialu.[Sursa foto: Instagram ]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ulterior, internauții și-au dat seama că Tarzy a ajuns pentru prima dată în ochiul publicului în urmă cu doar câțiva ani, atunci când i-a dedicat o piesă bunului său prieten Adrian Corduneanu, în timp ce bărbatul se afla

la închisoare.

Citeste si: Primele declarații ale noii iubite a lui Livian: „În locul dumneavoastră aș pierde timpul...”

Cine este Tarzy, legătura secretă dintre Livian și Adrian Corduneanu?

Tarzy este un om foarte sufletist, motiv pentru care participă în numeroase campanii caritabile. În perioada stării de urgență, spre exemplu, Tarzy a âmpărțit măști pe străzile Craiovei. De asemenea, acesta apare într-un serial extrem de bine cotat în România și este foarte cunoscut în undergroundul din Bănie.

La capitolul muzică, Tarzy a lansat o piesă pentru prietenul său, interlopul Adrian Corduneanu, în perioada în care acesta se afla în închisoare. Melodia intitulata „La Familia” i-a ajuns imediat la suflet interlopului prin versurile sale pline de însemnătate: „Craiova-Iasi, familie adevarata/Ne cunoaste lumea, ne stie Romania toata/Aici vorbim in primul rand de Corduneanu/Vorbim aici de foarte multe, baietii stiu de cine sa asculte”, se arată în piesa dedicată lui Adrian Corduneanu.

Citeste si: Livian a uitat-o complet pe Bianca și a plecat în vacanță cu noua sa iubită! ”Unul cu altul”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Livian a uitat-o complet pe Bianca și a plecat în vacanță cu noua sa iubită! ”Unul cu altul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies