Leguma care omoara bacteria helicobacter pilori, cea care cauzeaza ulcerele

Leguma care omoara bacteria helicobacter pilori, cea care cauzeaza ulcerele
Leguma care omoara bacteria helicobacter pilori, cea care cauzeaza ulcerele

Broccoli este o leguma din familia cruciferelor ce se utlizeaza ce se utilizeaza foarte des in alimentatie. Are o valoare nutritiva si alimentara ridicata, si de asemenea un continut bogat in glucide, vitamine si saruri minerale.

Aceasta leguma miraculoasa are un continut foarte sarac in grasimi saturate si colesterol (tinde catre zero), fiind un aliment ideal in dietele de slabire.

Broccoli este foarte bogat in vitamina C, acid folic, vitaminele A, B1, B2, B3, B6, fier, magneziu, calciu, potasiu si zinc.

Alcauit in procent de 90% din apa, broccoli este plin de nutrienti esentiali pentru viata. Un mic buchet de broccoli are mai multe fibre decat o cana de paste integrale si mai multa vitamina C decat 2 portocale.

Sursa

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Dieta care scade colesterolul - sosul de conopida cu ghimbir

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies