Leigh-Anne Pinnock din trupa Little Mix a născut gemeni! Prima poză cu bebelușii frumoasei cântărețe

Leigh-Anne Pinnock
Leigh-Anne Pinnock

Leigh-Anne Pinnock a devenit mămică de gemeni, la doar cinci zile după ce colega ei de trupă, Perrie Edwards, a născut!

La 29 de ani, Leigh-Anne Pinnock a devenit mămică, iar vestea i-a surprins plăcut pe fani. Solista și iubitul ei, fotbalistul Andre Gray, în vârstă de 30 de ani, trăiesc momente emoționante și pline de fericire după ce au adus pe lume doi copii. Inițial, cei doi au crezut că vor avea unul singur, dar destinul le-a făcut o mare surpriză: „Am cerut un miracol și am primit două!”.

Citeste si: Magda Pălimariu s-a căsătorit în secret! Primele imagini de la nuntă

Leigh-Anne Pinnock însărcinată
Leigh-Anne Pinnock însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Leigh-Anne Pinnock, prima imagine cu gemenii. Cum au reacționat colegele ei din trupa Little Mix

Leigh-Ann și Perrie Edwards, cele două artiste din trupa Little Mix, au anunțat în aceeași perioadă că vor deveni mămici pentru prima dată, dar nimeni nu se aștepta ca amândouă să nască la puțin timp distanță una față de cealaltă.

Se pare că trupa inițială Little Mix va avea și o versiune mai mică, formată din copiii acestora care sunt de aceeași vârstă.

„Două ghemotoace de bucurie absolută! Te iubesc, Lee Lee a mea! ♥️; 😭😭🥰🥰♥️♥️ Superfemeie! Sunt mândră de tine și te iubesc! Pupici”, au comentat Perrie Edwards și Jade Amelia Thirlwall, celelalte două membre ale trupei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Kylie Jenner va deveni mămică pentru a doua oară! Cine a făcut anunțul

Mămica gemenilor a împărtășit minunata veste și cu fanii ei de pe Instagram. Aceasta a postat prima imagine cu cei doi micuți, iar descrierea este mai mult decât emoționantă: „Am cerut un miracol și am primit două… 🥺🖤 Puiuții noștri sunt aici 😍🖤16/08/21 🖤”.

Leigh-Anne Pinnock a născut gemeni
Leigh-Anne Pinnock a născut gemeni[Sursa foto: Instagram]

Leigh-Anne Pinnock și iubitul ei, Andre Gray, s-au logodit în luna mai anul trecut, după mai bine de patru ani de relație. Se pare că cei doi au așteptat momentul potrivit pentru a trece la următorul pas important, și acela de a-și întemeia o familie.

Citeste si: Irina Mohora este mămică pentru a doua oară! Cum arată fetița frumoasei prezentatoare

„Ce tocmai s-a întâmplat 😩😳😂 A făcut-o și eu am zis da 😩 Mă căsătoresc cu sufletul meu pereche, bărbatul visurilor mele… Nu mai am cuvinte, așa că voi mai plânge puțin 😩😂 Andre, te iubesc atât de mult 😩😍❤️ Lumea mea este literalmente completă ❤️”, este unul dintre mesajele pe care le-a postat Leigh-Anne  la vremea respectivă.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Intrebari pe care sa le pui iubitului tau inainte de despartire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies