Leighton Meester a devenit mamă pentru a doua oară! Soțul ei a făcut anunțul

Leighton Meester a devenit mamă pentru a doua oară
Leighton Meester si Adam Brody

Frumoasa actriță din serialul „Gossip Girl”, a devenit mamă pentru a doua oară, iar soțul ei, Adam Brody, a dezvăluit sexul bebelușului.

Veste minunată din partea uneia dintre cele mai îndrăgite vedete din lume. La doar câteva săptămâni după ce s-a aflat că este însărcinată pentru a doua oară, Leighton Meester din serialul Gossip Girl a devenit mamă în secret.

Frumoasa actriță și soțul său, Adam Brody, sunt în culmea fericirii. Chiar Adam Brody a dat vestea cea mare, că soția sa a născut un băiețel perfect sănătos.

Cunoscuți pentru faptul că sunt extrem de discreți în legătură cu viața lor personală, Leighton Meester și Adam Brody au fost surprinși de paparazzi în urmă cu câteva săptămâni pe străzile din Los Angeles, iar fanii au putut observa pântecul proeminent al actriței.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Leighton Meester
Leighton Meester a născut[Sursa foto: Instagram]

În cadrul live-ului The Fun Time Boys Game Night Spectacular, Adam Brody a fost dat de gol de unul dintre participanți, care a menționat că Adam ar fi devenit tată pentru a doua oară și nu a avut încotro decât să recunoască frumoasa veste: „Am un băiețel și este de vis. Este un băiețel de vis.”, a transmis actorul extrem de emoționat.

Leighton Meester și Adam Brody mai au o fetiță, în vârstă de cinci ani

Leighton Meester și Adam Brody s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei „The Oranges”, în urmă cu 9 ani. În 2013, cei doi au început o relație, iar în 2014 și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii secrete în California. Cei doi actori au devenit cunoscuți datorită serialelor „Gossip Girl”, respectiv „O.C. Rebel în California”

În 2015, Leighton Meester și Adam Brody au devenit părinții unei fetițe, pe care o cheamă Arlo Day Brody.

„Este cea mai bună în toate modurile. Pur și simplu îți dă o perspectivă în cel mai bun mod, ceva pe care să te axezi, pe ceva care este mult mai important decât tine”, a spus Adam în cadrul unui interviu, la scurt timp după ce fetița lui a venit pe lume.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Nicki Minaj a devenit mamă pentru prima dată

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies