Leon Dănăilă, despre cum l-a ajutat soția lui în activitatea științifică, dar și cum a suplinit pierderea ei. „Nu m-am rezumat la a fi supărat că de acum viața s-a terminat."

Leon Dănăilă, despre cum l-a ajutat soția lui în activitatea științifică, dar și cum a suplinit pierderea ei. „Nu m-am rezumat la a fi supărat că de acum viața s-a terminat.
Leon Dănăilă, despre cum l-a ajutat soția lui în activitatea științifică, dar și cum a suplinit pierderea ei. „Nu m-am rezumat la a fi supărat că de acum viața s-a terminat."

Neurochirurgul Leon Dănăilă a vorbit despre soția lui și cum a reușit să suplinească pierderea acesteia.

Medicul se dedică chiar și acum pasiunii sale și împărtășește cu fiecare ocazie sfaturi prin care să îi poată ajuta pe ceilalți. Invitat în cadrul podcastului Gând la Gând cu Teo, doctorul a fost cunoscut și dincolo de sala de operație, făcând destăinuiri despre viața lui personală, dar și despre întreg parcursul său până la a ajunge un nume cunoscut în medicină. Neurochirurgul a făcut destăinuiri despre soția lui și cât de mult l-a ajutat aceasta cu publicarea lucrărilor științifice.

Atunci când mergeau în concediu, el scria diferite lucrări de mână, iar soția lui scria la mașina de scris, publicând astfel numeroase materiale de ajutor colegilor săi.  „Când plecam în concediu, ea pleca cu mașina de scris, eu scriam de mână și ea scria la mașină. Așa am publicat diverse lucrări și cărți valabile și le au diferiți colegi.”, a spus medicul neurochirurg Leon Dănăilă.

Cum a suplinit neurochirurgul lipsa soției lui

Citește și: „Nu m-au trădat niciodată mâinile! Am foarte mare încredere în ele, nu doar în chirurgie.” Leon Dănăilă, despre încrederea pe care o are în mâinile sale

Leon Dănăilă
Leon Dănăilă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: „Acesta este marele meu secret. Joacă un rol esențial în modularea emoțiilor și a reacțiilor la stres.” Leon Dănăilă a dezvăluit secretul longevității! Cum se menține medicul sănătos la 90 de ani?

După ce soția medicului s-a stins din viață, acesta a încercat să suplinească lipsa ei prin diferite activități, iar publicarea de lucrări științifice și cărți, atât în țară, cât și în străinătate, au reușit să-l ajute să nu rămână blocat în pierderea suferită. 

„Această pierdere am suplinit-o prin mărirea activității profesionale, dar și prin activitatea de a studia foarte mult. Am publicat cărți, am publicat lucrări științifice. Până acum am publicat 418 lucrări științifice în țară și în străinătate, am publicat până acum 64 de cărți. Mi-am găsit resortul în această activitate științifică. Nu m-am rezumat la a fi supărat că de acum viața s-a terminat. Am căutat, am găsit și pot spune că am reușit să fiu chiar deasupra nivelului multora din țară și din străinătate în domeniul neurochirurgie, în domeniul publicistic, în domeniul operator și al cercetării.”
, a  mai adăugat cunoscutul medic.

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Leon Dănăilă
Leon Dănăilă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Doctorul Leon Danaila, izvor nesecat in sfaturi medicale: cum poate fi prevenit cancerul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies