Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România! „Toți s-au bucurat că ne-am întors, că am luat decizia de a ne întoarce!”

Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România! „Toți s-au bucurat că ne-am întors, că am luat decizia de a ne întoarce!”
Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România! „Toți s-au bucurat că ne-am întors, că am luat decizia de a ne întoarce!”

Sportivul și soția sa sunt pregătiți pentru o nouă etapă pe meleagurile românești.

În anul 2019, Leonard Doroftei s-a mutat alături de familia sa în America. Acum, după 5 ani pe meleaguri străine, fostul pugilist român s-a întors definitiv în țară.

Leonard și Monica Doroftei, declarații după întoarcerea în țară

Citește și: Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”

Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România!
Leonard Doroftei și soția sa [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Leonard Doroftei, despre cât de greu îi era să treacă proba cântarului: „Trebuia să ne antrenăm dimineața, să alergăm înainte de cântar. A fost groaznic! Și fără apă și fără mâncare.”

Sportivul și soția sa au fost invitați în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde au vorbit despre întoarcerea lor în țară. Fostul pugilist a dezvăluit că îi era dor de petrecerile românești, care nu se compară cu cele din Canada.

Leonard Doroftei: Toți s-au bucurat că ne-am întors, că am luat decizia de a ne întoarce. Bine, știau că ne vom întoarce, dar nu știau când.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Monica Doroftei: Și pentru noi a fost o surpriză, pentru că ne-am decis așa din scurt.

În 2 luni am zis gata, ne întoarcem.

Leonard Doroftei: L-am lăsat pe Adrian. El va închide lumina.

Monica Doroftei: Pe Adrian îl așteptăm în curând să se alăture găștii.

Leonard Doroftei: Nu poți să compari petrecerile din Canada cu cele din România. Și în Canada sunt petreceri, dar nu au niciodată farmecul acela.

Monica Doroftei: Cred că tuturor le e dor de o petrecere adevărată, pe care o găsești doar în România.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Leonard Doroftei: Una e să faci o petrecere cu niște oameni pe care i-ai cunoscut de curând și alta e să faci o petrecere cu prietenii, despre care știi ce au făcut în anul nu știu care la petrecerea nu știu care, că s-au îmbătat, au căzut. Când ai amintiri și râzi cu prietenii e cu totul și cu totul altceva. Am fost la petreceri, dar nu au fost niciodată nici măcar aproape de ce se întâmplă aici .”, au declarat soții Doroftei.

Cu ce se ocupă copiii lui Leonard Doroftei?

Leonard Doroftei și soția sa au renunțat la visul american și s-au întors în România!
Leonard Doroftei[Sursa foto: Facebook]

Soția sportivului a făcut dezvăluiri despre cei trei copii ai lor.

Alex lucrează în programare. A făcut fizică la facultate, dar s-a îndreptat către programare. Adrian cred că o să fie alături de mine în proiectul nostru horecal, iar Vanessa și-ar dori către medicină.

Am venit cam târziu acasă, deci probabil la anu, dacă anul acesta nu reușește să se îndrepte .”, a dezvăluit Monica Doroftei.   



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Majda, adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu tatăl său: „L-am găsit și tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea. Mi-a spus să îi trimit niște bani!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a murit Michaela DePrince, dansatoarea celebră a lui Beyonce, la doar 29 de ani

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies