Aceasta planta vindeca anumite afectiuni inflamatorii, are proprietati antibacteriene, antiparazitare sau antivirale.
De asemenea, poate stimula functiile hepato-biliare, creste pofta de mancare si este chiar un bun sedativ. Beneficiile leusteanului se pot vedea si in cazul unor bronsite acute sau cronice, anorexie, constipatie, intoxicatii alimentare sau enterocolite.
Daca il consumi sub forma de suc proaspat, infuzie sau in ciorbe, leusteanul poate avea efecte benefice daca suferi hiptertensiune arteriala. De asemenea, leuşteanul este benefic şi pentru femeile care au tulburari menstruale.
Datorita aportului sau de vitamine, sucul de leustean poate fi de mare ajutor si ca sa previ raceala sau gripa.
Consumul de leustean este eficient in cazul unor tulburari digestive si este indicat si in cazul unor afectiuni cardiace existente si pe fond nervos.
Sursa: AntenaSTars.ro
De asemenea, poate stimula functiile hepato-biliare, creste pofta de mancare si este chiar un bun sedativ.
Beneficiile leusteanului se pot vedea si in cazul unor bronsite acute sau cronice, anorexie, constipatie, intoxicatii alimentare sau enterocolite.
Daca il consumi sub forma de suc proaspat, infuzie sau in ciorbe, leusteanul poate avea efecte benefice daca suferi hiptertensiune arteriala. De asemenea, leuşteanul este benefic şi pentru femeile care au tulburari menstruale. Datorita aportului sau de vitamine, sucul de leustean poate fi de mare ajutor si ca sa previ raceala sau gripa.
Consumul de leustean este eficient in cazul unor tulburari digestive si este indicat si in cazul unor afectiuni cardiace existente si pe fond nervos.
Sursa:
AntenaSTars.ro Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro