Leyla Tanlar alias Cansu, din serialul “Furtuna pe Bosfor”, se bucura de venirea zapezii

Leyla Tanlar alias Cansu, din serialul “Furtuna pe Bosfor”, se bucura de venirea zapezii
Leyla Tanlar alias Cansu, din serialul “Furtuna pe Bosfor”, se bucura de venirea zapezii

Actrita Leyla Tanlar, interpreta personajului Cansu din serialul “Furtuna pe Bosfor”, difuzat de luni pana vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, se bucura din plin de anotimpul hibernal.

Si la Istanbul zapezile au cazut din abundenta, insa temperaturile sunt ceva mai blande decat pe continentul european. Frumoasa actrita si-a surprins fanii cu o fotografie postata pe Facebook in care apare impreuna cu o prietena, intr-un peisaj imaculat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Prietena Leylei este echipata de iarna, cu haina groasa si caciula, in timp ce actrita are capul descoperit si este imbracata cu pantaloni nu prea grosi si un hanorac lejer.

Din fotografie se intelege ca fetele doar ce au iesit de la caldura, iar zambetul larg al Leylei transmite starea ei de bunadispozitie. “Esti foarte frumoasa!” au fost primele mesaje pe care fanii le-au adresat actritei, pe pagina ei de Facebook.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

VIDEO Horoscop săptămânal 23 - 29 septembrie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Astrologul Ana Maria Ticea: “Nativii zodiei Gemeni să fie atenți în zona legată de creativitate și de copii.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Ruxandrei, nora Larisei Uță, pentru soacra ei: „Soțul meu a făcut tot ce e necesar, la schimb a primit doar palme”

Veste importantă pentru pensionarele din România! Casa Națională de Pensii anunță noi reglementări

Robert spune adevărul în Gală și uimește concurenții! „Nu am venit aici să-mi găsesc iubită”. Cum reacționează Giuly la declarațiile iubitului ei

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies