Liciteaza pentru fusta si top cu jabou din denim a Denisei de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Cum poate fi a ta

Liciteaza pentru fusta si top cu jabou din denim a Denisei de la
Liciteaza pentru fusta si top cu jabou din denim a Denisei de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Cum poate fi a ta

O noua piesa vestimentara poate fi licitata in Atelierul "Bravo, ai stil!".

Tinuta creata de Denisa, in Atelierul “Bravo, ai stil!All Stars” este compusa din fusta scurta si top din demin cu jabou.

Prin aceasta tinuta, Denisa a reusit sa-l multumeasca pe deplin pe Catalin Botezatu, prezentandu-i totodata si tehnica folosita: “Am pus materialul in doua, l-am masurat, am taiat din cinci in cinci metri, intr-o bucla. Eu l-am taiat si eu l-am cusut!”.

Cele doua piese vestimentare au pense cu ata alba si sunt marimea S.

Daca vrei sa ai in garderoba aceasta tinuta cu un jabou spectaculos, liciteaza AICI.

Fondurile obtinute in urma licitatiei vor fi donate Asociatiei Gifted Center Kristopher, organizatie non-profit care se dedica, prin proiectul Scoala de Excelenta Kristofer, dezvoltarii talentelor a 30 de copii supradotati, aflati in centre de asistenta sociala.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Tinutele create de concurentele „Bravo, ai stil! All Stars” vor face fericiti copii supradotati din centre de plasament, prin intermediul fanilor show-ului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies