Lidia Buble a spus tot adevărul: "Da, sunt însărcinată"

Lidia Buble a spus tot adevărul:
Lidia Buble a spus tot adevărul: "Da, sunt însărcinată"

Lidia Buble a spus "da" unei provocări. A fost dispusă să răspundă într-o emisiune TV la multe întrebări incomode, printre care şi cea despre sarcină.

Lidia Buble nu se mai ascunde! Artista a dat cărţile pe faţă şi a răspuns sincer la toate întrebările care stau pe buzele tuturor: "Da, sunt însărcinată dragii mei. Am foarte multe sarcini de dus! Acum vine Craciunul şi am mulţi nepoţi, trebuie să cumpăr cadouri, deci am multe sarcini de dus. Pentru moment eu nu fac un copil, va veni la timpul potrivit. Îmi doresc mulţi copii pentru că provin dintr-o familie numeroasă.

Îmi doresc să am cinci copii", a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a vorbit şi despre nuntă: "Încă nu am fost cerută, dar când se va întâmpla nu voi ascunde pentru că este cea mai mare bucurie. Eu sunt penticostala şi nu voi renunţa la religia mea. Probabil ceremonia va avea loc în aer liber şi îmi doresc ca tata să ne cunune pentru că el este pastor la noi la biserică", a

mai spus Lidia Buble.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Radu s-a îngrăşat din nou după ce a făcut eforturi uriaşe şi a slăbit 60 de kilograme: „Îmi place mâncarea la nebunie”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies