Lidia Buble are un nou iubit?! Ce a declarat cântăreața?

lidia buble iubit nou
Lidia Buble și-a lăsat mască fanii de pe rețelele de socializare cu cea mai nouă declarație

Lidia Buble își ține fanii pe jar cu cele mai noi declarații. După ce a mărturisit că a fost "cerută în căsătorie", cântăreața surprinde din nou.

Lidia Buble a trecut peste despărțirea dureroasă de Răzvan Simion și acum vedeta este mai fericită ca niciodată. Cântăreața își ține fanii pe jar cu toate declarațiile pe care le lansează în mediul online. Ce a spus vedeta de această dată?

Lidia Buble are un nou iubit?

Lidia Buble reușește întotdeauna să se mențină în topurile muzicale datorită efortului imens pe care îl depune în fiecare proiect pe care îl lansează.

Melodiile artistei ajung imediat pe cele mai bune locuri și de cele mai multe ori putem să-i auzim muzica și în străinătate. 

Citeste si: Lidia Buble a plecat în vacanță! Cine o însoțește pe fosta iubită a lui Răzvan Simion

Prin intermediul rețelelor de socializare, Lidia Buble își menține relația frumoasă  pe care și-a format-o cu fanii din întreaga țară.

Cei care o iubesc o și urmăresc la fiecare pas, dar îi țin și pumnii oricând favorita lor ar avea nevoie.

lidia buble
Lidia Buble a trecut peste despărțirea de Răzvan Simion și asta se vede din cele mai noi postări pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Lidia Buble]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De asemenea, internauții sunt extrem de atenți atunci când Lidia Buble lasă mici sugestii pe rețelele de socializare cum că ar fi din nou într-o relație.

Citeste si: Răzvan Simion are o nouă iubită! Cum au fost surprinși cei doi?!

Recent, Lidia Buble a postat un mesaj pe Instagram  care i-a lăsat pur si simplu fără cuvinte pe urmăritori. 

lidia buble declaratii
Lidia Buble a fost întotdeauna o femeie sigură pe sine, chiar și atunci când părea că totul se năruie în jurul ei[Sursa foto: Instagram Lidia Buble]

„Mulțumesc că mă iubești când mă simțeam iubibilă”, a transmis Lidia Buble.

Oare ce să însemne aceste cuvinte? Lidia Buble este din nou fericită alături de un bărbat miserios?

Lidia Buble pune condiții pentru viitorul iubit

Lidia Buble nu ar fi împreună cu oricine, de aceea, cântăreața are câteva condiții pe care viitorul ei iubitul ei ar trebui să le îndeplinească dacă ar dori să ajungă la inima ei.

„Îmi trebuie și mie un bărbat care să-mi dea bani, care să meargă la muncă pentru mine, nu? Nu am un bărbat, sunt singură.

De asta zic, cineva care să meargă la muncă, să fie important. Dacă nu e important nu face bani.”, a mărturisit Lidia Buble. 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Oana Zara și Bogdan Medvedi se căsătoresc. Cum s-au cunoscut cei doi porumbei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies