Lidia Buble, dezvăluiri incredibile! Ce făcea înainte de a deveni celebră! ”Am lucrat la cimitir”

Lidia Buble, dezvăluiri incredibile! Ce făcea înainte de a deveni celebră! ”Am lucrat la cimitir”
Lidia Buble, dezvăluiri incredibile! Ce făcea înainte de a deveni celebră! ”Am lucrat la cimitir”

Lidia Bubble este, acum, una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, iar relația pe care o are cu Răzvan Simion a propulsat-o și mai mult în lumina reflectoarelor, cântăreața devenind o obișnuită a micului ecran și extrem d epopulară.

Cu toate acestea, înainte de a deveni vedetă, Lidia Buble a muncit din greu pentru fiecare bănuț, artista practicând meserii cât se poate de comune, încă de când era copil.

Citeste si: Instagramul a luat foc! Cum arată vedetele autohtone în costum de baie?

Citeste si: Nicole Cherry și Lidia Buble au același remediu împotriva celulitei

Citeste si: De ce nu vrea tatăl Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion

Adeseori atacată pentru succesul pe care îl atre ca și cântăreață, Lidia Buble a decis să facă o serie de dezvăluiri incredibile despre debuturile sale în ”câmpul muncii”, cu mult înainte de a deveni artistă. Iar dezvăluirile pe care le-a făcut partenera de viață a matinalului Răzvan Simion sunt, cu siguranță, impresionante, mai ales că Lidia Buble este, acum, o vedetă care se poate lăuda cu un succes incredibil în lumea muzicii.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Astfel, a mărturisit cântăreața, prima ei meserie a fost una greu de crezut: femeie de serviciu. ”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit Lidia Buble.

Culmea, aventurile ei în ceea ce privește serviciile prestate, în afara muzicii, nu s-au oprit la a face curat într-o tipografie sau a munci în cimitir, ci au continuat suficient de mult până să ajungă celebră. ” Am spălat vase și făceam curat la cafeneaua de pe mall Deva și am lucrat la solar, acolo”, a mai povestit Lidia Buble fanilor ei.

Într-un final, artista a reușit să depășească stadiul de meserii în care trebuia să facă curățenie, ajungând să lucreze ca bonă. ”Am fost bonă pentru un nou născut timp de un an, iar apoi ajutor pentru managerii de la vânzări auto”, a mai povestit Lidia Buble, recunoscând că visa să ajungă profesoară de sport.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu toate acestea, artista nu se rușinează deloc de greutățile pe care le-a avut înainte de a deveni celebră, ami ales că, acum, rezultatele ei o fac să fie și mai mândră de sine. ”Am cinci ani de carieră muzicală, cinci hituri nr.1, peste 600 de concerte, sute de ore de stat în studio (…) și un singur lucru care mă împinge să fac toate astea: Dragostea”, a mai spus Lidia Buble.

Când se căsătorește Lidia Buble cu Răzvan Simion

„Răzvan, oameni buni, are emisiune în fiecare zi de luni până vineri. La noi slujbele de nuntă se ţin duminica. Răzvan nu o să-mi cunoască niciodată părinţii până nu are de gând să ne căsătorim. Momentul când își pune în plan să ne căsătorim, atunci vine acasă la tati și mă cere.

Tati a zis că vrea să îi cunoască pe cei cu care avem de gând să ne căsătorim. Eu am mai avut iubiţi până la Răzvan. Cum era să mă duc cu toți la tati?! Tati a spus: eu am 11 copii. Nu o să le cunosc tuturor iubiţii şi iubitele. Răzvan a zis că mai întâi va avea loc botezul și apoi nunta. El așa a zis, dar nu știu dacă are de gând. El a mai zis treaba asta (n.r. Răzvan să treacă la religia lor). L-am prins de foarte multe ori când se uita pe predicile pastorilor de la noi de la biserică. O să fac vlog când o să se cunoască. Nu l-au văzut și nu s-au cunoscut”, a spus Lidia Buble.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies