Lidia Buble s-a luptat cu depresia! A vorbit despre o perioadă extrem de grea la emisiunea "De vorbă cu Ana"!

Lidia Buble s-a luptat cu depresia!  A vorbit despre o perioadă extrem de grea la emisiunea
Lidia Buble s-a luptat cu depresia! A vorbit despre o perioadă extrem de grea la emisiunea "De vorbă cu Ana"!

Lidia Buble s-a luptat cu depresia! A vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei la emisiunea "De vorbă cu Ana"

Lidia Buble a fost invitata colegei noastre Ana Pîrvulescu, la emisiunea online "De vorbă cu Ana", difuzată în fiecare marţi, începând cu ora 17.00, pe pagina de facebook kfetele.ro.

Îndrăgita artistă care a cucerit România în urmă cu câţiva ani, cu hit-ul "Simţim la fel", a atins mai multe subiecte sensibile în cadrul interviului, printre care şi depresia.

Citeste si: Vrea Lidia Buble sa se opereze la nas sau nu? Vedeta a facut un apel la medicii esteticieni

Din ce în ce mai mulţi oameni se confruntă cu această afecţiune extrem de periculoasă, iar solista a mărturisit că, la începutul carierei, a trăit câteva momente neplăcute, chiar dureroase, care au făcut-o să se privească atent în oglindă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Lidia Buble s-a luptat cu depresia! "Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă"

Frumoasa cântăreaţă a fost jignită în fel şi chip... Şi nu pentru că ar fi făcut vreo greşeală catastrofală ci pentru că "şi-a permis" să cânte şi să-şi împlinească visurile din copilărie deşi nu avea un nas perfect.

Da, aţi înţeles perfect...Una dintre cele mai iubite şi talentate cântăreţe din România a suferit foarte mult din pricina răutăţii semenilor. Lidia a fost atacată verbal chiar şi pe stradă..."

Eşti o năsoasă. Ce urâtă eşti", i-a strigat cineva...

" Am avut un soi de depresie la începutul carierei. Când am devenit persoană publică am aflat că am nasul mare. Eu până atunci n-am ştiut, că nimeni nu îmi spunea. Eu nu aveam nicio frustrare, dar nu exista emisiune la care să merg sau poză pe care să o postez unde să nu mi se spună de nas.

La un moment dat mi-a zis cineva şi pe stradă "Năsoaso, tu nu vezi cum arăţi? Ce urâtă eşti! Chiar nu-ţi permiţi să-ţi faci o operaţie?" Pur şi simplu nu mai puteam cu răutatea. Mă uitam în oglindă şi mă simţeam foarte prost. Mă întrebam dacă sunt chiar atât de urâtă. Eu sunt un om credincios şi îmi plac lucrurile naturale aşa că nici nu s-a pus problema să mă operez", a povestit Lidia la emisiunea "De vorbă cu Ana".

Citeste si: Cum isi intretine Lidia Buble tenul si corpul: “Sunt vegetariana! Multumesc, Doamne pentru tenul acesta!” VIDEO!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Nicole Cherry și Lidia Buble au același remediu împotriva celulitei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies