Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit! Motivul pentru care cei doi îndrăgostiți și-au spus adio

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit!
Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit!

Lidia Buble și Harlys Becerra nu mai formează în cuplu, după doar câteva luni de relație!

O nouă despărțire zguduie din temeilii showbiz-ul românesc! Este vorba despre Lidia Buble și Harlys Becerra, care în urmă cu puțin timp se declarau îndrăgostiți lulea unul de celălalt. Se pare că în culisele relației lor existau diferite neînțelegeri de care nu știa nimeni, mai ales că solista nu rata niciodată ocazia de a-și exprima iubirea pentru actorul cubanez în spațiul public, ori de câte ori era întrebată. Mai mult decât atât, Lidia Buble îi mulțumea divinității că l-a cunoscut și că și-a găsit în sfârșit dragostea adevărată.  

Citeste si: Ioan Gruffudd, prima apariție publică cu noua lui iubită, după ce a înșelat-o pe fosta soție! Alice Evans este devastată

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit!
Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit!

După despărţirea de Răzvan Simion, cântăreața și-a găsit din nou liniștea, de data aceasta în brațele unui celebru actor cubanez. La începutul relației, amândoi au păstrat pe cât posibil discreția, postând primele fotografii împreună în momentul în care au fost siguri de sentimentele lor.

Ulterior, cei doi și-au făcut tatuaje asemănătoare, semn că se iubeau enorm. Mai mult, Harlys Becerra și-a tatuat și ochiul Lidiei Buble!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Au petrecut clipe de vis împreună, iar despărțirea a venit când toți se așteptau mai putin. Motivul pentru care și-ar fi spus adio a fost plecarea Lidiei Buble într-o competiție, cea mai mare problemă fiind distanța.

Citeste si: Speak și Ștefania, hotărâți să devină părinți! Cei doi au dezvăluit numele viitorului copil

Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit!
Lidia Buble și Harlys Becerra s-au despărțit![Sursa foto: Instagram]

În urmă cu doar două luni, Lidia Buble și Harlys Becerra erau văzuți plimbându-se pe străzile din București, asta după ce solista i-a prezentat actorului cubanez o mulțime de alte peisaje de la noi din țară. Toate imaginile cu ei distrându-se de minune apăreau pe conturile lor de socializare și chiar dădeau speranța fanilor că au o relație perfectă, însă nu a fost deloc așa.

Harlys Becerra a declarat, în urmă cu puțin timp, că o iubește mult pe Lidia Buble, iar experiența pe care a avut-o în România l-a încântat enorm: „O iubesc foarte mult, desigur. Imi place extrem de mult România”, a spus pentru SpyNews Harlys Becerra.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mia Goth, cu burtica de gravidă la vedere! Cum a fost surprinsă partenera lui Shia LaBeouf pe străzile din Los Angeles

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies