Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși din nou împreună

Lidia Buble
Lidia Buble

Artista Lidia Buble a fost văzută în compania omului de afacere Horațiu Nicolau, despre care se spune că îi este iubit. După despărțirea de Răzvan Simion, cântăreața a încercat să își facă mai multe relații, însă nu au fost de durată.

Cei doi nu au au fost singuri

În ultimul timp, Lidia Buble și Horațiu Nicolau au fost surprinși împreună de mai multe ori. De această data, cei doi au ieșit în oraș, dar au fost însoțiți de încă o prietenă. După ce au luat cina împreună, Horațiu a mers acasă alături de cântăreață.

Lidia Buble conduce mașina pe care a primit-o cadou de la Răzvan Simion

 Chiar dacă artista și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu, vedeta încă se află la volanul mașinii pe care a primit-o de la el. În anul 2019, când frumoasa cântăreață a împlinit 26 de ani, fostul ei iubit i-a făcut o surpriză de neuitat. Prezentatorul TV i-a oferit Lidiei mașina visurilor ei.

lidia buble horatiu nicolau
Lidia Buble Horațiu Nicolau[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce a spus tatăl Lidiei Buble despre iubitul artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, diferența de vârstă''

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine este Horațiu Nicolau

Horațiu Nicolau are aproape 60 de ani și este un om de afaceri influent. După divorțul de soția lui, bărbatul a fost surprins de multe ori în compania domnișoarelor. Deși domnul Nicolau și Lidia s-au afișat împreună de mai multe ori, nu este sigur dacă formează un cuplu. Cei doi nu au declarat nimic despre relația lor. Diferența de vârstă dintre Lidia și Horațiu este de 30 de ani.

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Directorul general al postului Telesport a intrat în atenția presei atunci când a vândut  acest post, trustului de presă Realitatea. Horațiu Nicolau este nașul de cununie al Valentinei Pelinel cu Cristian Boureanu.

Ce povestește Lidia Buble despre relaţiile ei

lidia buble iubit
Lidia Buble iubit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Lidia Buble a ajuns de urgență la medic! În sala de așteptare, artista a vorbit și despre ziua în care va deveni mamă: „Acest copiluț pe care îl am”

Invitată la emisiunea lui Teo Show, cântăreața a spus că preferă relațiile discrete și dorește să le țină departe de atenția presei. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că nu este nimeni în viața ei în prezent, dar a recunoscut ca are parte de dragoste: „Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste.

Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Iubire și dragoste în viața mea există”, a povestit Lidia Buble, recent, în emisiunea „Teo Show”.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Lidia Buble s-a fotografiat complet nemachiată! Cum arată artista când nu se află pe scenă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies