Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Fanii celor doi speră să fie doar un zvon, mai ales că formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Ce s-a aflat despre cei doi.

După mai bine de cinci ani, Lidia Buble și Răzvan Simion au pus punct relației lor. Sau cel puțin așa au lăsat să se înțeleagă, în urma gesturilor pe care le-au făcut.

De ceva timp, Lidia și Răzvan nu au mai postat nicio poză împreună. În plus, cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. De asemenea, fanii celor doi au observat că și pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare au dispărut, rând pe rând, pentru a nu da nimănui de gândit.

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre relația cu Răzvan Simion! „Ieșim din carantină cu un bebeluș”

În urmă cu câteva săptămâni, Răzvan a fost surprins de către paparazzi în timp ce inta în casa unei femei din București. În plină pandemie de coronavirus, prezentatorul TV a ajuns la casa femeii respective, unde a dus un pachet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit?! Detaliul care i-a dat de gol pe cei doi

Ce spunea Lidia Buble despre copii

 

Artista, la rândul său, a fost extrem de ocupată în ultimele săptămâni. Ea a recunoscut că și-a făcut bagajele și a plecat de urgență la familia sa, deoarece tatăl ei avea niște probleme de sănătate, iar mama vedetei avea nevoie de ajutor.

În urmă cu ceva timp, blondina a fost invitată într-o emisiune TV și întrebată dacă la finalul carantinei are de gând să le facă o surpriză tuturor și să devină mămică.

Lidia Buble a mărturisit că speră la acest lucru și a argumentat că petrece mult timp alături de Răzvan și că nu este deloc un scenariu exclus!

Citeste si: Elena Ionescu s-a iubit nebunește cu un cunoscut om de televiziune! El e cel care "a făcut-o femeie” pe Faimoasa de la Survivor!

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem.

Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre relația cu Răzvan Simion! „Ieșim din carantină cu un bebeluș”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies