Lidia Fecioru a explicat motivul pentru care femeile caută bărbații cu bani „Femeia poartă norocul banilor bărbatului.”

Lidia Fecioru a explicat motivul pentru care femeile caută bărbații cu bani „Femeia poartă norocul banilor bărbatului.”
Lidia Fecioru a explicat motivul pentru care femeile caută bărbații cu bani „Femeia poartă norocul banilor bărbatului.”

Lidia Fecioru a vorbit despre motivul pentru care femeile caută bărbații cu bani.

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, nu se sfiește niciodată să împartă din trăirile sale cu cei din jur sau să ofere sfaturi diverse legate de afaceri, familie, relații sau bani.

De ce caută femeile bărbații cu bani. Lidia Fecioru spune motivul

Citește și: „Pe domnul Piedone eu îl iubesc foarte tare.” Băiatul Lidiei Fecioru, angajat la Primăria Sectorului 5! Ce implicație are Lidia Fecioru în angajarea fiului său?

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Universul m-a îngenunchiat de foarte multe ori! Am greșit oamenilor când am dat a doua șansă.” Lidia Fecioru, îngenunchiată de nenumărate ori de viață. De ce nu oferă o a doua șansă oamenilor

Lidia Fecioru a vorbit, printre altele, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, despre motivul pentru care femeile caută bărbații cu bani, însă nu pentru partea financiară în sine, ci pentru siguranță.

Aceasta a mai adăugat că femeia este cea care poartă norocul banilor bărbatului și că există numeroase cazuri în care bărbații au falimentat după ce au divorțat de soțiile lor.  „Femeia caută bărbatul cu bani. Ea nu vrea bani, dar îl vrea cu bani, de ce? Pentru că ea vrea să fie în siguranță. L-am văzut pe Cezar Ionescu care are al 6-lea copil. Și are dreptate. Dacă tu ești un bărbat care are grijă de femeia lui, o îmbraci frumos, atunci de mândrești cu ea și gestionează banii unui bărbat.
Femeia poartă norocul banilor bărbatului. Mulți bărbați de afaceri care și-au lăsat nevestele, s-au căsătorit cu tinerele, au mai făcut și un copil, apoi nu le mai merg afacerile sau chiar au dat faliment. Pentru că nevasta lui e cea care a venit cu norocul. Aia vine cu destinul.”
, a spus Lidia Fecioru.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Lidia Fecioru, trecută și ea printr-un divorț. „ Nu e o bucurie pentru mine că n-au avut noroc”

Lidia Fecioru
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Inclusiv Lidia Fecioru a trecut printr-un divorț, iar în cadrul unui interviu de acum ceva timp, aceasta a povestit motivul care a făcut-o să renunțe la viața toxică pe care o avea. Bioenergoterapeutul a spus și ce trebuie să facă femeile într-o relație atunci când simt că locul lor nu mai este acolo. 

„Dacă un bărbat caută tot timpul, îți caută în tine neajunsuri în fiecare zi nu trebuie să faci nimic. Trebuie doar să schimbi bărbatul tău și vei deveni din nou frumoasă, deșteaptă și o să gătești bine. Soțul meu m-a jignit foarte tare spunându-mi că arăt ca o vacă într-o rochie în care mă blocasem eu. Deși, într-adevăr eu arătăm ca o omida. Și atunci am zis ok, eu cred ca sunt vacă pentru că stau cu tine!.
OK, dacă-i așa, eu zic: „Îți promit că slăbesc și divorțăm! Am slăbit 35 de kilograme și am divorțat!  Mi-am dat seama în timp ca cei care m-au rănit nu au avut noroc. Nu e o bucurie pentru mine că n-au avut noroc. Știi, nu e important de câte ori cazi, important este de cate ori te ridici”,
a mai spus Lidia Fecioru.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Universul m-a îngenunchiat de foarte multe ori! Am greșit oamenilor când am dat a doua șansă.” Lidia Fecioru, îngenunchiată de nenumărate ori de viață. De ce nu oferă o a doua șansă oamenilor

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies