Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții! "Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? "

Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții!
Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții! "Eu le dăruiesc iubire necondiționată. Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? "

Lidia Fecioru este o bunică model, care alege să își răsfețe nepoții, de fiecare dată când are ocazia.

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi, de la noi din țară. Așa cum a reușit să devină cunoscută publicului larg, prin intermediul emisiunilor TV la care era invitată, recent aceasta a fost invitată în cadrul podcastului Vorba lu’ Jorge, iar printre alte lucruri pe care le-a dezvăluit despre viața sa, aceasta a menționat și faptul că își răsfață nepoții.

Cum își răsfață nepoții, Lidia Fecioru

Citește și: Lidia Fecioru se consideră un om bogat, dar nu este vorba despre bani! „Toată lumea crede că eu sunt foarte bogată, înțelegi? Dar eu nu sunt.”

lidia fecioru bunica
Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă. "Nu ești normală Lidia, lumea doarme, tu ciocănești în calorifer?"

Lidia Fecioru este o fericită bunică și își iubește necondiționat nepoții. Aceasta a ales să nu se implice deloc în educația lor, ci doar să fie cu ei când au nevoie de momente de răsfăț, în ciuda faptului că nu este un aspect tocmai dorit de copiii săi.

Aceasta le permite să facă mai multe lucruri decât părinții lor, le oferă dulciuri și atenții de care cei mici au nevoie, poate că în unele momente, mai mult decât trebuie, însă totul este făcut din iubire.

Eu în educația nepoților nu mă bag. Ei au mamă și tată care trebuie să-i educe. Cum o să-i educe așa îi are. Eu le dăruiesc iubire necondiționată.

Cu mine au voie să facă multe, ai înțeles? Eu sunt bandită. De la început, copiii mei: „A, că tu le dai voie și noi nu le...”, e treaba voastră? La mine copiii trebuie să găsească permisivitate, cele mai bune dulciuri, cele mai bune treburi, bunica le face toate mendrele, da? Pentru că e bunica!
”, a declarat Lidia Fecioru, în  podcast-ul menționat anterior.

lidia fecioru nepoti
Lidia Fecioru este o bunică care își răsfață nepoții![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce activități își găsește de făcut Lidia Fecioru, atunci când nu poate să doarmă. "Nu ești normală Lidia, lumea doarme, tu ciocănești în calorifer?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies