Lidia Fecioru explica cum se pot curata vasele de sange chiar acasa

Lidia Fecioru explica cum se pot curata vasele de sange chiar acasa
Lidia Fecioru explica cum se pot curata vasele de sange chiar acasa

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfatuieste cum putem sa ne curatam vasele de sange acasa. Ingrosarea vaselor de sange inseamna tromboze, inseamna accidente ischemice si multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomanda o atentie sporita dar si un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care sa le amestecam cu o lingura de miere de tei, un varf de scortisoara si putina pudra de ghimbir. ”Se amesteca bine, se lasa o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa, cate o lingura. Reteta se tine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

Pentru diabet reteta este urmatoarea:

“Luam un termos de 1 litru si punem in el apa fierbinte. in acea apa fierbinte punem 10 grame de radacina de brusture maruntita si lasam astupata timp de 10 ore in termos. Apoi, totul se trece prin sita si se pune intr-o sticla la rece”. Lidia Fecioru recomanda celor care au diabet sa consume acest leac timp de o luna de zile.

Sursa: Antena 3



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Leacul zilei de la Lidia Fecioru - Cum scapi de petele maronii de pe fata si de pistrui

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies