Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit leacul pentru creşterea imunităţii şi scăderea colesterolului.
Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjeşti şase căţei de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creşterea imunităţii, îmbunătăţirea calităţii sângelui, scade colesterolul.
Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjeşti şase căţei de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc (cum apare în imagine). Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.