Lifting facial ușor de suportat, pentru un spor de tinerețe de invidiat!

Lifting facial ușor de suportat, pentru un spor de tinerețe de invidiat!
Lifting facial ușor de suportat, pentru un spor de tinerețe de invidiat!

Orice femeie se gândește la un moment dat ca să își facă un lifting facial.

Orice femeie se gândește la un moment dat ca să își facă un lifting facial, lucru de la sine înțeles având în vedere multitudinea de factori care pot conduce la modificări estetice nedorite ale feței unei persoane. 

Urmele trecerii anilor se pot șterge relativ ușor de pe chip la estetician

 

Cele mai multe urmele de pe față sunt legate de vârstă, dar există și factori genetici, de mediu și emoționali.

 

Fiecare persoană se schimbă în timp, dar viteza acestor transformări variază la un individ la altul.

 

Îmbătrânirea și aspectul obosit pot fi asociate cu scăderea greutății în urma unei intervenții de micșorare a stomacului sau unor diete foarte agresive. Este foarte bine că acum, prin intermediul unor proceduri chirurgicale estetice, se pot restabili tinerețea chipului, armonia facială pierdută.

 

În timp ce procesul de îmbătrânire evoluează, pielea produce mai puțin colagen și acid hialuronic, ceea ce are ca efecte vizibile pierderea conturului și volumului facial, scăderea ritmului de reînnoire a celulelor, iar aceste schimbări pot conduce în cele mai multe cazuri la o stimă de sine scăzută.

 

Iată motivul pentru care, mai ales femeile, dar și bărbații ultima vreme, caută să corecteze prin intermediul unui medic estetician anumite deformări ale trăsăturilor feței care îi deranjează.

Cu toții vor ca să își recapete frumusețea feței avute înainte de a îmbătrâni, lucru cu beneficii psihologice evidente.

 

Acum există unelte prin care acțiunea devastatoare a timpului să fie redusă la minim.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Înainte de orice, este necesară o evaluare a pacientului pentru a se pune un diagnostic exact, deoarece procedura ce se înscrie în denumirea de lifting facial nu este similară pentru oricine.

Ea trebuie strict individualizată.

 

De multe ori, se folosesc tehnici non-chirurgicale, dar cu rezultate imediate. Contează mai puțin în ce constă procedura, ideea este că trebuie restabilit pe cât posibil aspectul natural al feței, fără umbră de artificialitate.

 

Dacă apelați la o clinică estetică bună, precum aceea a dl. doctor Panțuru, se pot stabili strategii medicale care să evite de dele mai multe ori traumele unei intervenții chirurgicale.

Cu ajutorul unor tehnici non-invazive, se poate reîmprospăta și netezi pielea foarte frumos, oferind persoanei un aspect mai tineresc, foarte agreabil.

 

O ridicare a feței clasice se face prin inserarea unui fir în piele cu rolul de a trage cât și când este nevoie literalmente pielea feței spre a o întinde.

 

Mai există posibilitatea de ridicare a unor zone ale feței folosind anumite substanțe medicale.

Printre cele mai folosite materiale de umplutură dermică se află acidul hialuronic, utilizat frecvent pentru a umple ridurile de la nivelul buzelor, liniile de pe frunte, obraji, linia maxilarului, bărbie, inclusiv șanțurile inestetice care merg de la nas până la colțurile gurii. Acestea pot fi eliminate foarte bine cu o astfel de umplutură dermică injectată în cantități mici, iar rezultatele pot să dureze în acest fel până la un an.

 

Se mai poate folosi și botox (sub formă lichidă) care acționează prin relaxarea contracțiilor musculare ale feței, reducând aspectul ridurilor de expresie. Eficiența sa durează în medie până la 4- 6 luni.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

O tehnică foarte populară în prezent este utilizarea căldurii pentru a determina colagenul din piele să se contracte, ceea ce are ca rezultat un efect de strângere a pielii.

 

În fapt, se încălzesc straturile interioare ale pielii, iar ca efect rapid grăsimea și colagenul se strâng și se întăresc.

 

Liftingul facial realizat cu ajutorul unui laser se face, la fel ca și în cazul radiofrecvenței, cu excepția că în acest caz se folosește lumina infraroșie pentru a încălzi și strânge structurile de colagen laxe.

 

Beneficiile unui lifting facial prin tehnici moderne

 

  • - O elasticitate și o ridicare a pielii îmbunătățite, pentru definirea mai bună a trăsăturilor faciale, inclusiv stimularea producerii de noi celule. Acestea sunt mai structurate și mai ferme, fac pielea să pară mai plină.

 

  • - Ceea ce deosebește tratamentele chirurgicale de strângere a pielii non-invazive de cele clasice este faptul că nu obligă pielea ca să se întindă în moduri nefirești. Așa se reduc astfel riscurile postoperatorii și nici nu apare efectul de mască, extrem de neplăcut vizual.

 

  • - Clienții (pacienții) se pot întoarce la activitățile lor normale cotidiene fără întreruperi. Acest lucru este perfect pentru acele persoane care nu au posibilitatea de a-și lua un concediu și vor o procedură sigură, cât mai puțin dureroasă, care nici să nu impună traumele unei intervenții chirurgicale clasice.

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies