Liftingul cu fire de aur, cea mai noua si eficienta metoda de indepartare a ridurilor

Liftingul cu fire de aur, cea mai noua si eficienta metoda de indepartare a ridurilor
Liftingul cu fire de aur, cea mai noua si eficienta metoda de indepartare a ridurilor

Doamna Dr. Gonca Gökdemir, din cadrul Liv Hospital, Istanbul, este cea care ne aduce informatii valoroase despre metoda cu rezultate revolutionare.

 

“Este procesul de filare si intinerire al pielii in care se ultilizeaza anumite tehnici speciale non chirurgicale, utilizand doar fire de aur. Aceasta metoda de intinerire a pielii nu necesita anestezie. Pentru aplicarea firelor sub piele sunt folosite ace speciale si foarte subtiri. Aceste ace nu produc nici un fel de durere.
Primul pas consta in aplicarea anumitor fire de aur special concepute pentru aceasta metoda in piele.
İn cateva saptamani firele de aur favorizeaza producerea de noi fascicule de colagen care asigura flexibilitatea pielii. Acestea ajuta la cresterea circulatiei sub cutanate cat si a anumitor acizi care stabilesc umiditatea pielii, cum ar fi acidul hialuronic, si astfel pielea arata mai tanara,  ridurile si micile deformarii disparand considerabil. Efectul tratamentului este vizibil  in cateva saptamani de la aplicare si dureaza pana la aproximativ 2 ani, ceea ce inseamna ca aceasta metoda aduce rezultate maxime pentru interventiile nonchirurgicale fata de injectiile cu acid hialuronic si botox care trebuie repetate la 6 luni.
Inainte de procedura pielea este bine curatata. Se aleg firele in functie de procedura pentru care trebuie aplicate si se incepe prin aplicarea acestora sub piele.
Acest procedeu aplicat pentru intinerire faciala cu fire de aur nu prezinta nici un fel de risc. Dupa interventie pot aparea mici umflaturi sau vanatai la nivelul pielii, care in cel mult 3-4 zile vor disparea.
 Foarte rar se pot observa asimetrii, iar in acest caz se intervine imediat pentru a  corecta problema.
Tratamentul de intinerire faciala cu fire de aur se poate aplica pe toata suprafata fetei cat si pe gat. Aceasta metoda se poate aplica pe intreaga fata pentru a mentine umiditatea. Se mai aplica si pentru ridurile de la nivelul ochilor, ridicarea sprancenelor, cat si pentru inlaturarea ridurilor din jurul gurii şi gatului.”
Costul acestui tratament in clinica Liv Hospital Istanbul este de 1000 Euro, procedura se efectueaza in maxim 45 de minute, iar pacientul nu necesita spitalizare.

“Este procesul de filare si intinerire al pielii in care se ultilizeaza anumite tehnici speciale non chirurgicale, utilizand doar fire de aur. Aceasta metoda de intinerire a pielii nu necesita anestezie. Pentru aplicarea firelor sub piele sunt folosite ace speciale si foarte subtiri.

Aceste ace nu produc nici un fel de durere.

Primul pas consta in aplicarea anumitor fire de aur special concepute pentru aceasta metoda in piele. İn cateva saptamani firele de aur favorizeaza producerea de noi fascicule de colagen care asigura flexibilitatea pielii. Acestea ajuta la cresterea circulatiei sub cutanate cat si a anumitor acizi care stabilesc umiditatea pielii, cum ar fi acidul hialuronic, si astfel pielea arata mai tanara,  ridurile si micile deformarii disparand considerabil.
Efectul tratamentului este vizibil  in cateva saptamani de la aplicare si dureaza pana la aproximativ 2 ani, ceea ce inseamna ca aceasta metoda aduce rezultate maxime pentru interventiile nonchirurgicale fata de injectiile cu acid hialuronic si botox care trebuie repetate la 6 luni.

Inainte de procedura pielea este bine curatata. Se aleg firele in functie de procedura pentru care trebuie aplicate si se incepe prin aplicarea acestora sub piele. 


Acest procedeu aplicat pentru intinerire faciala cu fire de aur nu prezinta nici un fel de risc. Dupa interventie pot aparea mici umflaturi sau vanatai la nivelul pielii, care in cel mult 3-4 zile vor disparea.  Foarte rar se pot observa asimetrii, iar in acest caz se intervine imediat pentru a  corecta problema.Tratamentul de intinerire faciala cu fire de aur se poate aplica pe toata suprafata fetei cat si pe gat. Aceasta metoda se poate aplica pe intreaga fata pentru a mentine umiditatea. Se mai aplica si pentru ridurile de la nivelul ochilor, ridicarea sprancenelor, cat si pentru inlaturarea ridurilor din jurul gurii şi gatului.”

Costul acestui tratament in clinica Liv Hospital Istanbul este de 1000 Euro, procedura se efectueaza in maxim 45 de minute, iar pacientul nu necesita spitalizare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies