Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi
Ligi a fost eliminată din casa Puterea Dragostei. Concurenta și-a luat rămas bun cu ochii în lacrimi

Ligi, concurenta care a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă, a părăsit emisiunea.

Ediția de duminică a venit cu o nouă eliminare. Ligi, concurenta care a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă, a părăsit emisiunea.
Concurenții au fost rugați să voteze o fată și un băiat pe care își doresc să fie eliminați. Ligi și Marius au primit cele mai multe voturi.
După ce favoritul săptămânii a fost Livian, câștigând în fața Andrei, Ligi a fost cea care a ajuns la eliminare.

"De frica pentru ca am spus niste chestii interesante si atunci se gandesc ca luni le voi strica anumite planuri. Dar oricum se va afla.", a justificat Ligi decizia băieților de a o elimina.


"Favoritul saptamanii dintre Livian si Andra, cel care va castiga suma de 1500 de euro, cel care isi va proteja Casa si va fi liderul suprem saptamana viitoare este Livian."

, a anunțat Mantea.

Ligi a fost cel mai tare emoționată atunci când și-a luat rămas bun de la Andreea, cea de care se împrietenise.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Undeva in suflet mi-am dorit să plec. Chiar am nevoie de o pauza.

Experienta a fost minunata, cu toate ca am avut momente in care mi-a fost rau, din cauza lor. Dar m-a ajutat si sa ma dezvolt. Imi pare rau de Andreea, stiu ca nu o pierd. Nu mi-am gasit iubirea aici, dar mi-am gasit o prietena.", a spus Ligi, cu ochii în lacrimi.

Momentul a emoționat-o și pe Andrea Mantea, care a îmbrățișat-o la final pe Ligi.


"Pentru că Andreea are foarte mulți susținători, cine știe, poate la un moment dat, îi va ruga să te voteze ca să poți intra din nou în Casă", i-a mai spus Andreea Mantea.

Bogdan Mocanu, prima declarație după eliminarea lui Ligi din competiția "Puterea Dragostei"

“Se aprinde repede si e pusa pe scandal, dar o sa-i simt lipsa.

I-am urat tot binele din lume si cu siguranta ne vom mai intalni”, a declarat îndrăgitul concurent Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al show-ului fenomen "Puterea Dragostei" ,difuzat de Kanal D de luni până duminică, în exclusivitate pentru kfetele.ro.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies