Ligi de la "Puterea Dragostei", despre relația cu Livian: "O colaborare nu înseamnă..."

ligi declaratie relatie livian
Ligi de la "Puterea Dragostei" vorbește deschis despre relația din ea și Livian

Ligi de la "Puterea Dragostei" s-a hotărât să spună tot adevărul despre relația cu fiul lui Nelson Mondialu.

După ce s-a vehiculat că între Ligi de la "Puterea Dragostei" și Livian Pop, fostul Biancăi Comănici, ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, frumoasa blondină s-a hotărât să spună tot adevărul.

Ligi de la "Puterea Dragostei", despre relația cu Livian

Ligi de la "Puterea Dragostei" s-a hotărât să declare totul despre relația dintre ea și Livian, fiul lui Nelson Mondialu.

După ce foștii concurenți ai sezonului doi s-au afișat împreună pe rețelele de socializare, fanii au tras imediat concluzii pripite. Toată lumea a crezut că între Ligi și Livian s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire.

Ligi de la "Puterea Dragostei" a scris pe una din rețelele de socializare totul despre relația profesională care există între ea și Livian.

Citeste si: Livian de la "Puterea Dragostei, în doliu! Pe cine a pierdut fostul concurent

"O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ.

ligi livian puterea dragostei
Ligi de la "Puterea Dragostei" susține că relația dintre ea și Livian, fostul Florentinei, este pur profesională[Sursa foto: Instagram Ligi]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca.

Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista", au fost declarațiile făcute de Ligi în social media. 

De asemenea, și Livian a lămurit problema relației dintre el și Ligi. 

Citeste si: Aya și Alexandra de la Puterea Dragostei, aproape de bătaie! "Tu nu te uiți la tine, să vezi cât de distrusă erai?!"

„Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, a declarat Livian acum ceva timp.

ligi declaratii livian
Ligi de la "Puterea Dragostei" spune tot adevărul despre relația cu Livian[Sursa foto: Instagram Ligi]

Livian a fost de-a lungul timpului în atenția tuturor, asta datorită relațiilor pe care le-a avut atât cu Bianca Comănici cât și cu Florentina.

De ambele dăți, fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a vrut să lămurească atunci când s-a despărțit de ambele femei din viața lui.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…, a spus Livian după despărțirea de Florentina.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Bianca Comănici, înapoi în Turcia?: „Atâtea amintiri...”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ce legătură este între Bogdan Mocanu și Mona de la "Puterea Dragostei". Unde au fost surprinși cei doi

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies