Ligi de la Puterea dragostei, despre sarcina Andreei Pirui: „Ne-am răcit”

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei

Ligi de la Puterea dragostei a intrat în live și a vorbit despre foștii săi colegi de competiție. Ce a dezvăluit despre Andreea Pirui și despre Andra Volos.

Ligi de la Puterea dragostei a vorbit despre viața sa, după ce a ieșit din casa Puterea dragostei. Fosta concurentă a dezvăluit care este relația cu Andreea Pirui, după ce Marius le-a interzis să mai fie prietene. În plus, Ligi a vorbit și despre sarcina prietenei sale.

Frumoasa blondă de la Puterea dragostei duce o viață extrem de liniștită după ce a plecat din casa Puterea dragostei și a încercat să fie cât se poate de discretă.



Ligi a intrat într-un live, unde a vorbit cu mai mulți susținători.

„O să fac și vloguri, nu știu când. Când o să mă apuc, o să vă zic, o să pun și la stories și o să vă zic. E gravidă Andreea? Nu știu, nu am auzit.

Citeste si: Daiana de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubitul său: „I-a trădat încrederea”


Vorbesc cu Andreea, dar nu foarte des, ne-am răcit amândouă. Acum vorbesc cu Cătălin pe live. Ce minți perverse aveți unii dintre voi. Sunt fericită pentru că toată familia mea e în România, pot să stau cât vreau cu ei, adică timp de o lună. Sunt sănătoasă și sunt sănătoși. Slavă Domnului, nu îmi lipsește nimic. Trebuie să vrea și Bianca să fac un vlog cu ea. Pentru că sunt o leneșă nu mă apuc de vlog, am recunoscut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Pirui insarcinata
Andreea Pirui insarcinata[Sursa foto: Captură KANAL D]

Am vorbit cu Andra de vreo două săptămâni. Mi-a scris într-o seară. Și în seara aia chiar mă gândeam ce mai face. Sunt la București, mâine mă duc la Cluj.

Citeste si: Livian și Bianca se împacă? Câștigătorul sezonului 2 Puterea Dragostei vrea să se mute la București: "Dacă ea dorește..."

Ligi și Cătălin de la Puterea dragostei au glumit minute în șir

Pe live-ul lui Ligi a intrat și Cătălin, cu care toată lumea a crezut că va forma un cuplu. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Ligi și Cătălin de la Puterea dragostei
Ligi și Cătălin de la Puterea dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Mi-au zis unii că sunt de la casa de copii. Eu sunt foarte săracă, nu am ce mânca. Aștept coletele.

Majoritatea era de la țară. Nu e o rușine să fii de la țară. Știi ce e cel mai grav? Să fii țăran de la oraș. Nu mi-am găsit jumătatea, sunt o singurică, sunt o pretențioasă”, a mai dezvăluit Ligi și a glumit minute în șir cu fostul său coleg.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Andreea Pirui, surpriză totală! Lângă cine s-a trezit în pat, după ce s-a logodit cu Marius: „Te iubesc”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies