Ligi de la Puterea dragostei, imagine unică! A fost surprinsă complet nemachiată

Ligi de la Puterea dragostei, imagine unică! A fost surprinsă complet nemachiată
Ligi de la Puterea dragostei, imagine unică! A fost surprinsă complet nemachiată

Concurenta de la Puterea dragostei a apărut fără rujul său celebru și fără pic de fond de ten, tuș ori sprâncenele perfect conturate. Cum arată.

Ligi de la Puterea dragostei are grijă să fie tot timpul ca scoasă din cutie și să arate impecabil. La fiecare apariție pe paginile de socializare, concurenta este machiată ca la carte, iar părul este aranjat tot timpul. Una dintre concurentele de la Puterea dragostei a prins-o, însă, pe picior greșit și a filmat-o în toată splendoarea.

În timpul scandalului dintre Andreea Pirui și Roxana Buzoiu, Ligi se afla în cameră cu iubita lui Marius.

Fără să stea pe gânduri, Ligi a intervenit în scandalul celor două și a lăsat să se vadă un detaliu incredibil.

Citeste si: Fosta iubită a lui Jador, Georgiana, primele reacții despre imaginile în care ar fi făcut videochat: „Nu aveți de ce să mă arătați cu degetul”

În filmarea realizată de către una dintre colegele sale de competiție, Ligi apare complet nemachiată, o adevărată surpriză pentru toată lumea, obișnuită cu rujul său de un roșu intens și sprâncenele perfect conturate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ligi de la Puterea dragostei nemachiată
Ligi de la Puterea dragostei nemachiată

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a dat de gol în fața lui Andy! De cât timp se iubește cu Jador: „Am fost femeia lui...”

În urmă cu câteva luni, Livian a reușit aceeași performanță în cazul Ellei, după ce a surprins-o perfect nemachiată în cadrul unui vlog.

La fel ca Ligi, și Ella avea grijă să nu apară în spatele camerelor nemachiată.

Ella s-a demachiat în fața camerei, pentru a arăta cum îi stă nemachiată

Acum câteva săptămâni, însă, Ella a uimit pe toată lumea atunci când s-a filmat în timp ce se demachiază în fața camerei.

ella
ella

Aceasta a renunțat la ruj, la fondul de ten și la creionul de ochi și fanii ei au putut-o vedea așa cum arată în intimitate, atunci când merge la somn.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ella de la Puterea dragostei s-a dat de gol în fața lui Andy! De cât timp se iubește cu Jador: „Am fost femeia lui...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies